Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Creatieve Lead developer bij ARA (Rotterdam)

  • Geplaatst op: 15-08-2013

ARA

Ben jij de creatieve programmeur die de technische kant van onze online projecten kan opzetten en begeleiden? En daarmee kan meebouwen aan de mooie merken waar we voor werken? Solliciteer dan nu op de functie van:

Creatieve Lead Developer

Als lead developer ben je bij ARA verantwoordelijk voor de technische realisatie van de internetprojecten die we voor onze klanten doen. Dit varieert van het opzetten van een webvertising campagne, de productie van een online magazine, een online jaarverslag, tot de bouw van een actie- of corporate website. Je stuurt onze vaste partners aan. Onderhoudt het contact met leveranciers en bent verantwoordelijk voor het onderhoud van onze systemen. 

Omdat programmeren je passie is, ga je ook graag zelf aan de slag. En vind je het leuk om nieuwe technieken te onderzoeken zodat je up to date bent en blijft. Je bent stressbestendig, houdt overzicht, bent creatief, neemt initiatief en bent altijd op zoek naar de juiste oplossing. Samen met de creatieven zorg je voor de realisatie van internetproducties die bijdragen aan het succes van de merken waarvoor we werken.

Wat vragen we van je?

  • HBO/WO denkniveau 
  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring 
  • Creatief en oplossingsgericht denken
  • Ervaring met Drupal is een pré

Wat bieden we?

Bij ARA bieden we je een marktconform salaris passend bij je leeftijd, opleiding en werkervaring. Ook bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een goed pensioen en collectieve zorgverzekering. Je komt terecht in onze inspirerende en creatieve werkomgeving aan de Kratonkade. 

ARA is meer dan een communicatiebureau 

Wallpaper riep Rotterdam uit tot een van de vijf topwereldsteden. Naast Berlijn en New York. Dat horen we graag. We zijn Rotterdams. En zo voelen we ons ook. Dat wil zeggen: als het Rotterdam van nu. Waar pragmatisme samengaat met vernieuwing en lef. En met een blik op de wereld. We zijn onderdeel van TBWA, een van de grootste en meest creatieve internationale bureaunetwerken ter wereld. 

Wij houden van communicatie en van merken. Merken genereren ontwikkeling. In de business. Of op de arbeidsmarkt. Voor ons is het merk altijd uitgangspunt. Onze missie is: samenmerken aan ondernemingssucces. We doen het samen. En het gaat om de resultaten.

Om de merkgedachte indringend en beklijvend te communiceren is integraal denken en werken noodzakelijk. Van branding tot activatie. Van corporate, product- tot werkgeversmerk. Van on- tot offline. Van massa tot sociaal. Van virals tot events.

Interesse of vragen? 

Wil je solliciteren of heb je vragen? Om direct online te solliciteren klik op onderstaande link:

http://ara.heeft-vacatures.nl/C/14825/V147/solliciteren

Of neem contact op met Kees Lieshout: 010 405 72 77.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.