Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij inSided (Amsterdam)

 • Geplaatst op: 27-08-2013

inSided

Social CRM leverancier ‘inSided’ zoekt getalenteerde Front-end developer!

Over ons

inSided levert community oplossingen aan de grootste en (technisch meest complexe) bedrijven en organisaties. Dat wil zeggen; geen saaie statische CMS of software applicaties, maar dynamische en innovatieve concepten in een sterk groeiende en uitdagende social media markt. We hebben een verfrissend en divers team werkend vanuit hartje Amsterdam in een informele sfeer. We gaan geen uitdaging uit de weg, zijn flexibel naar onze klanten, hebben geen 9-tot-5 mentaliteit en houden van een feestje. We houden van nieuwe technieken, experimenteren veel en zijn continu op zoek naar nieuwe uitdagingen binnen ons product portfolio. Onze community producten worden onder andere gebruikt door Philips, T-Mobile, KPN Hi, Eneco, FBTO, Kindertelefoon, Volkswagen, Rabobank en vele anderen. inSided is gestart met een Europese uitrol en kan jouw hulp daarbij goed gebruiken.

Front-end techniek bij inSided

Bij inSided maken we gebruik van de laatste technieken op het gebied van front-end. Zo gebruiken we onder meer LESS om uiteindelijk CSS(3) mee te genereren voor de HTML5 templates. Ook gebruiken we Javascript frameworks zoals jQuery en Backbone.js om ons platform, en de communities van onze klanten, te voorzien van interactiviteit en om data te verwerken vanuit onze back-end.
Onze designers leveren PSD’s aan die door onze front-end developers worden omgezet naar volledig werkende communities. In de eerste plaats voor inSided zelf maar uiteraard ook voor onze klanten. Onze front-end developers kunnen zelf data aanroepen vanuit onze back-end en kunnen daardoor flexibel en snel werken zonder al te veel afhankelijkheden. Onze klanten kunnen data halen uit onze REST API maar ook gebruik maken van veilige Javascript Embed Codes die community elementen van het inSided platform binnen bestaande websites injecteren.

Wie ben jij

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van front-end development waarbij je hebt gewerkt aan interactieve websites en/of web applicaties. Je bent een expert op het gebied van slicen en kan dit pixel-perfect uitvoeren naar HTML5/CSS3 templates. Je hebt ervaring met Javascript frameworks zoals jQuery. Je werkt samen met onze designers, product managers en back-end developers om designs om te zetten naar een volledig werkend product voor onze klanten.
Naast jouw technische input willen we graag van iedereen binnen het bedrijf, en dus ook van jou, horen hoe we onze producten en diensten kunnen verbeteren. Door de agile (Scrum) manier van werken zijn we in staat om snel bij te sturen en om bepaalde features en/of verbeteringen versneld door te voeren.

Ervaring

 • Je hebt (hands-on) ervaring met de volgende onderdelen:
 • Ruime ervaring met HTML5 en CSS3
 • Ruime ervaring met Photoshop (slicen)
 • Ervaring met Javascript (jQuery & add-ons), Ajax methodieken
 • Je bent zeer precies in je werk en bent in staat om pixel-perfect op te leveren

Aanbod

 • Een marktconform salaris
 • Budget voor literatuur, conferenties, cursussen
 • Veel uitdagingen in je werk: jij drukt jouw stempel op ons SaaS platform
 • Een zeer dynamische omgeving waarin veel gebeurd: inSided groeit en jij groeit mee
 • Een plek om te leren, experimenteren, ontdekken en jezelf te ontwikkelen
 • Werken met/voor grote bedrijven en organisaties
 • Een prachtig kantoor in hartje Amsterdam (8 minuten lopen van A’dam CS)
 • Vrijdag middag borrels en veel inSided feestjes/events

De persoon die wij zoeken kan zelfstandig, gestructureerd en projectmatig werken. Daarnaast vind je het leuk om in een snel (internationaal) groeiend bedrijf alle ins en out mee te maken. De functie is voor 40 uur per week op ons kantoor in Amsterdam.

Contact

Wil je reageren op deze vacature neem dan contact op met Wouter Neyndorff via e-mail (wouter@insided.nl) of telefoon (020 4279597). Het liefst stuur je een motivatie en CV mee.

inSided BV
Singel 118a
1015AE Amsterdam
020 4279597
http://www.insided.nl/

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.