Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer (medior / senior) bij WHITE (Valkenswaard)

 • Geplaatst op: 26-08-2013

White NMA

Als front-end developer bij internetbureau WHITE maak je deel uit van een ambitieus team met passie voor online technologie. Samen ontwikkelen we hoogstaande websites en webwinkels waar veel bezoekers komen en waar grote omzetten worden behaald. Alles wat je doet heeft dus een directe impact op het online succes van onze klanten. Vanwege dit niveau is het belangrijk dat je alleen genoegen neemt de met de hoogste kwaliteit. Jouw verantwoordelijkheid ligt in de ontwikkeling van de front-end van de applicatie en het bewaken van de kwaliteit van de toegepaste technieken.

Functie profiel

Als front-end developer heb je een belangrijke rol in het multidisciplinaire projectteam, waarbij je actief samenwerkt met de projectmanagers, designer en back-end developers. Je hebt aantoonbare ervaring in front-end development in een professionele omgeving. Je schrijft je code op een overzichtelijke en goed gedocumenteerde manier. Hierbij houd je een strikte scheiding tussen opmaak (CSS), inhoud (HTML) en gedrag (Javascript) aan. Het resultaat is cross-browser compatible en heeft een goede performance. Je geeft klanten en collega’s advies over de (on)mogelijkheden op front-end gebied. Je bent dan ook altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken.

Daarnaast beschik je over de volgende kennis en kunde:

 • Bedreven met en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in HTML(5), CSS(3), jQuery
 • Ervaring met content management systemen en e-commerce software
 • Ervaring met responsive design en mobiele websites / applicaties
 • Ervaring met het maken van e-mailtemplates met goede weergave in de diverse mailcients, lage spamscore en hoge deliverability
 • Ervaring met het maken van apps
 • Ervaring met front-end frameworks zoals Bootstrap
 • Ervaring met CSS compilers zoals LESS of Sass
 • Ervaring met verschillende API’s, zoals die van Google Maps, YouTube of Facebook
 • Kennis van internationale webstandaarden (W3C)
 • Zelfstandige werkhouding (HBO werk- en denkniveau)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk)

Werken bij WHITE

WHITE is een enthousiaste groep new media architects met een eigen visie, een berg technische kennis en een unieke werkwijze. Sinds de eind-jaren ’90 ontwerpen, creëren en renoveren we elke dag indrukwekkende digitale bouwwerken. Zo helpen we klanten om een succes te maken van hun online business. Als full service internetbureau zijn we gespecialiseerd in professionele websites, succesvolle webwinkels, slimme webapplicaties en veilige, betrouwbare webhostingdiensten. Onze klantenkring varieert van lokale ondernemers tot ambitieuze webwinkeliers zoals jeansandfashion.com en (inter)nationale organisaties zoals Dixons en Rabobank.

We bieden

We bieden goed verzorgde arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw. Je kunt bij ons een plezierige, inspirerende en informele sfeer verwachten die aansluit op onze moderne, ruim opgezette werkomgeving. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk en we stimuleren dit door middel van kennisdeling, congressen en de nodige vakliteratuur. We bieden een omgeving met flexibele werktijden waarin je samenwerkt met ervaren online specialisten binnen een energiek team. Ook de 'fun-factor' mag niet vergeten worden, zoals onze befaamde bedrijfsuitjes, verjaardagskado's, kerstkado's en de mogelijkheid om je eigen goede doel te steunen.

Enthousiast?

Ben je enthousiast en wil je reageren op de functie van front-end developer bij WHITE? Solliciteer dan direct online of stuur een mail met CV naar jobs@white.nl t.a.v. Marloes de Nooijer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.