Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature ervaren Javascript/Node.js Developer bij Enrise (Amersfoort)

 • Geplaatst op: 13-09-2013

Enrise

Ons Enrise search team is op zoek naar versterking met een ervaren Javascript/Node.js developer. Wij bouwen krachtige en schaalbare webservices en API’s die zich met name richten op Enterprise Search en het ontsluiten van (Big) Data, veelal voor grote opdrachtgevers. Hierbij maken we met name gebruik van Node.js en ElasticSearch.

Functiebeschrijving

Je werkt in een klein en groeiend team met enthousiaste collega’s. Je bent bezig met het bedenken, ontwerpen en implementeren van de back-endcomponenten in onze webservices. Kwaliteit, robuustheid en schaalbaarheid zitten daarbij altijd in je achterhoofd.

Profiel

 • Je kan zowel in teamverband als zelfstandig uitstekend uit de voeten;
 • Je bent iemand die draagvlak weet te creëren en die anderen in je team kunt overtuigen;
 • Je ontvangt en geeft graag feedback, je bent leergierig en betrokken;
 • Je begrijpt wat een klant wil en wat daarvoor nodig is en bent in staat daar heldere afwegingen in te maken;
 • Je spreekt vloeiend JSON en het async model kent voor jou geen geheimen meer;
 • Je hebt affiniteit met en interesse in een groot deel van de volgende kreten: Node.js, API design, REST, Javascript, Scalability, Distributed Architectures, TDD/BDD, Git, (Elastic)Search, SaaS, NoSQL, Nginx, DevOps en Scrum.

Wij bieden je

 • Een mooie werkplek met goede faciliteiten in hartje Amersfoort; (de video al gezien?)
 • Leuke, slimme en scherpe collega’s;
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken;
 • Tijd en middelen om jezelf verder te ontwikkelen.

Over Enrise

Enrise bouwt hoogwaardige internettoepassingen zoals webapplicaties en technisch complexe websites. Wij onderscheiden ons met robuuste oplossingen voor bedrijfskritische toepassingen, met de focus op high performance, systeemkoppelingen en content heavy websites. Onze klanten krijgen wat ze al eerder hadden willen hebben.

Reageren?

Ben je enthousiast over Enrise en de Javascript/Node.js-job die we je bieden? Stuur je sollicitatie en CV per e-mail naar jobs@enrise.com. We zullen altijd reageren. Voor meer informatie neem je contact op met Danny de Graaf op 088-5553300.

Onze andere vacatures

 • Senior PHP-Developer
 • Product Owner
 • Senior Front-end Developer
 • Senior Systeembeheerder/Netwerkbeheerder

Check http://enrise.com/jobs.