Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end developer bij Dedact (Amsterdam)

 • Geplaatst op: 02-10-2013

Dedact

Dedact is op zoek naar een front-end developer.

Als frontend developer bouw je mee aan onze digitale producten voor het onderwijs.

Je bent verantwoordelijk voor de client-side code van onze online leeromgeving en andere online producten die we ontwikkelen. Je werkt samen met designers en backend developers en bouwt mee aan het beste onderwijsplatform van de toekomst.

Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO werk en denkniveau en minimaal twee jaar ervaring met web development en in het bijzonder met HTML5, CSS3 en Javascript.
 • Je kunt goed animeren met CSS3 en Javascript en kent Sass en jQuery. Ervaring met Backbone.js, PHP, Java (Android) en Objective-C (iOS) is een pre.
 • Je bent zowel analystisch als pragmatisch. Je kunt makkelijk schakelen met zowel gebruikers als designers en backend developers en je kunt abstracte briefings en strategieën moeiteloos vertalen naar concrete implementaties.
 • Je bent van nature een ondernemer: je bent een zelfstarter die op zoek is naar echte impact en resultaten.
 • Je kunt je inleven in de belevingswereld en het niveau van leerlingen in de leeftijd tussen twaalf en zeventien jaar.
 • Je vindt het een leuk om in een klein team te werken, met een flexibele structuur en veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en persoonlijke groei.
 • Je neemt initiatief, je bent assertief en een doorzetter. In je werk ben je nauwkeurig, en klantgericht. Je bent niet bang om je handen vies te maken.

Wat zijn je taken?

 • Web development (HTML5, CSS3, Javascript) van onze online leeromgeving (zie http://www.learnbeat.nl/) en alle andere online producten die we in de toekomst gaan ontwikkelen
 • Bewaken van de intuïtieve en consistente bediening wanneer nieuwe functionaliteit aan Learnbeat wordt toegevoegd of bestaande functionaliteit wordt aangepast.
 • Bewaken van de cross-platform ondersteuning van verschillende browsers voor optimaal gebruik, ook op smartphones en tablets.
 • Meedenken over de beste weergave en werking van didactische werkvormen, leerresultaten en analyses, voor zowel docenten als leerlingen.
 • Optioneel: de frontend ontwikkeling van iOS en Android applicaties in hun native languages (Objective-C & Java).

Interesse?

We leren je graag kennen! Neem contact op met Frank van Rest via frank@dedact.nl of bel hem op +31 (0)6 288 591 40.

Wat bieden we?

Bij Dedact werk je in een klein, jong en enthousiast team aan innovatieve digitale lesmethodes voor het voortgezet onderwijs. Je krijgt de kans om échte impact te hebben in een uitdagende, snel veranderende en maatschappelijk relevante markt.

Naast een marktconforme beloning, bieden we je een functie met veel eigen verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om flexibel te werken. Part-time werken is mogelijk. Je krijgt de kans om mee te groeien met ons bedrijf in verantwoordelijkheden en beloning en je geeft daarmee vorm aan je eigen toekomst. Ons kantoor vind je op het KSNM-eiland in Amsterdam, een inspirerende en energieke omgeving.

Wie zijn wij?

Dedact ontwikkelt vernieuwende digitale producten voor het onderwijs. Wij hebben een passie voor digitaal leren en geloven dat een leerling die digitaal leert, snellere en betere resultaten behaalt.

Dedact is opgericht in 2010 en is gevestigd in Amsterdam. Onze leeromgeving wordt gebruikt door verschillende educatieve uitgevers. De Leswijs-methodes worden gebruikt op 35 scholen die leidend zijn in digitaal onderwijs. Ons team bestaat uit zes vaste medewerkers, ondersteund door projectteams van
ontwikkelaars, designers, redacteuren en auteurs.