Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-ender bij Edumundo (Den Haag)

 • Geplaatst op: 15-01-2014

Edumundo

Over jou

Geïnteresseerd in nieuwe uitdagingen en onontgonnen paden? Geïnteresseerd om echt de onderwijswereld eens op zijn kop te zetten waar mensen over praten? Dan willen we graag eens met jou in contact komen.

Een aantal kenmerken die jou omschrijven:

 • Je werkt of hebt eerder gewerkt volgens de SCRUM-methodiek;
 • Een echte teamspeler. Je bent overtuigt dat je als een team veel meer kan presteren dan de individuen alleen;
 • HTML5 en CSS3 kan je al slapend schrijven;
 • Technieken en frameworks als LESS, jQuery, HammerJS en KnockoutJS zijn je niet vreemd en heb je mooie projecten in voltooid;
 • Ontwikkelmethodiek als MVVM kan je gebruiken en hanteren;
 • Je hebt eerder samengewerkt met .Net ontwikkelaars en kan werken met ASP.Net MVC views;
 • Een echte teamspeler. Je bent overtuigt dat je als een team veel meer kan presteren dan de individuen alleen;
 • Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en technieken. Altijd in om hiermee te experimenteren en te kijken hoe je deze kan toepassen;
 • Net als de rest van het team baal je van het niet halen van een deadline. Je wilt graag weten wat je met het team kan doen om de volgende sprint wel goed te halen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Over de functie

Als front-end developer heb je een cruciale rol in het ontwikkelteam. Je vormt de spil tussen vormgever, didacticus en ontwikkelaar en hun ideeën breng jij tot leven. Alles wat een gebruiker ervaart en leert zorg jij voor. Je wordt dan ook gevraagd om mee te denken om tot een goede oplossing te komen en samen met het team uit te voeren.

Over het team

Het team bestaat uit ontwikkelaars, vormgevers, animators en een didacticus. Samen met elkaar ontwikkelen jullie het product, ieder vanuit zijn eigen discipline. Iedereen werkt met elkaar en voor elkaar. Het product is niet ‘af’, continue zijn er nieuwe ontwikkelingen in de markt die meegenomen kunnen worden. Dit maakt het geheel ook uitdagend om als bedrijf het hoger onderwijs naar de toekomst te brengen.

Over Edumundo

Jarenlang wordt er geroepen over de kilo’s schoolboeken die studenten moeten aanschaffen, dezelfde saaie colleges van docenten en de vaste, statische content. Waar beweerd wordt dat de toekomst in de schoolbanken zit, leiden we de studenten op een wijze op die in principe al 150 jaar geleden gehanteerd werd.

Edumundo is de educatieve uitgever die dit aanpakt en onderdeel van een groter consortium van educatieve bedrijven. Digitale, adaptieve leermethoden die studenten op het HBO en de universiteit verleiden om te leren. Dat zijn de producten die we ontwikkelen en aanbieden. De student centraal stellen; content aanbieden op speelse wijze en door middel van animatie, film en interactie; dit alles met een beter resultaat. Dat is waar we voor staan.

Geïnteresseerd?

Dan willen we je graag leren kennen. We zien je CV samen met je motivatie graag tegemoet op info@edumundo.com.

Voor vragen rondom de functie kan je contact opnemen met Patrick Bouwens via email op p.bouwens@edumundo.com of telefoon: 070-3600510

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.