Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature frontend developer bij Datiq (Loosdrecht)

 • Geplaatst op: 23-01-2014

Datiq

Per direct gezocht een frontend developer.

Functieprofiel

 • ontwikkelen van software oplossingen (front end)
 • uitbreiden/verbeteren software componenten
 • meedenken over innovaties
 • meedraaien in diverse projecten
 • fulltime
 • 3 dagen Loosdrecht, 2 dagen vanuit huis
 • freelance of dienstverband - wij staan open voor beiden

Functie-eisen

 • HBO niveau
 • minimaal 2 jaar ervaring met front end ontwikkelen: HTML5 / CSS / Java Script
 • goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
 • bereid om jezelf te ontwikkelen

Bedrijfsprofiel

Datiq biedt haar diensten aan als een SAAS oplossingen voor corporates en overheden. De focus ligt op communicatietools waarbij het stroomlijnen van de workflow centraal staat zodat met minder moeite (en dus kosten) een hogere kwaliteit wordt gewaarborgd. Bij een grote klant zorgen de systemen van Datiq bijvoorbeeld voor kwaliteitsverbetering en voor een bewezen kostenreductie van maar liefst 40%.

In 2011 is ten behoeve van deze grote klant de workflow van de interne communicatieafdeling geautomatiseerd. Eind 2012 is de derde versie van deze dienst (Hermes) uitgebracht, inmiddels kan worden gesproken van een volwassen product met een grote toegevoegde waarde. Datiq verzorgt tevens sinds jaar en dag met haar product MediaBank de workflow, encodering en streaming van online video voor overheden, ministeries, instanties en corporates.

Interesse in deze functie?

Stuur een motivatiebrief + cv naar kaspar@datiq.com.