Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature (Medior) Functioneel ontwerper binnen Oracle omgeving bij SVB (Amstelveen)

 • Geplaatst op: 07-01-2014

SVB

Word jij warm van een complex Oracle landschap en kun jij je klant bewegen om hierin te stappen? Ben jij dé functioneel specialist die innovatieve oplossingen kan bedenken ? Aan de slag gaan bij de SVB betekent naast werken in een interessante software-omgeving, ook werken aan je eigen ontwikkeling, bijvoorbeeld in de SVB Academy.

Organisatie onderdeel: IT bedrijf
Locatie: Amstelveen
Opleidingsniveau: HBO
Uren maximaal: 32/36

Wat ga je doen?

Je inventariseert, analyseert en stemt alle aspecten af met de klant, hierbij rekening houdend met de onderliggende technieken. Je werkt het functioneel ontwerp en logische datamodel uit. Tevens onderzoek en ontwikkel je alternatieve oplossingen. De nadruk ligt in deze functie op optimalisatie van processen en/of methoden. Dit alles vindt in goede samenwerking met de Oracle solution architecten plaats. Je werkt binnen het nieuwe systeem waarbij je te maken krijgt met diverse Oracle componenten zoals Siebel PS en Fusion Middleware. Je volgt interne en externe ontwikkelingen op het gebied van Oracle en fungeert als een volwaardig gesprekspartner met betrekking tot de toepassingen en nieuwe mogelijkheden van de functionele specificaties. Er wordt gewerkt volgens een Agile ontwikkelingsmethodiek.

Wie zoeken we?

 • Academisch werk- en denkniveau en een (minimaal HBO) IT opleiding.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent bekend met SOA-principes als ontwerpuitgangspunt. Je hebt kennis van en ervaring met de Oracle roadmaps.
 • Door jouw diepgaande kennis van de Oracle pakketten heb jij een goed inzicht in de samenhang van de onderdelen binnen het systeemlandschap.
 • Je werkt intensief samen met collega’s in multidisciplinaire teams en kunt goed omgaan met continue aanpassingen.
 • Je vindt het belangrijk om jezelf te ontwikkelen en je kennis te delen.
 • Je bent klantgericht en gaat voor het eindresultaat waar jij je verantwoordelijk voor voelt.
 • Door jouw overtuigingskracht kun je heel goed efficiency combineren met de wensen van de klant en blijf je continue streven naar een beter resultaat. Voor jou is het een uitdaging om aan iets te werken wat in feite nooit af is.
 • Je beschikt over specialistische, diepgaande kennis van minimaal één of meer Oracle pakketten.
 • Kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is vereist.

Jouw werkomgeving

ICT vormt het kloppend hart van de Sociale Verzekeringsbank. De Sociale Verzekeringsbank keert een groot aantal regelingen uit waaronder de AOW en de Kinderbijslag. We hebben de ambitie om regelingen flexibel, integraal en nog efficiënter uit te voeren. ICT vormt daarin een echte succesfactor.
Je zult gaan werken met state of the art (Oracle) technologie die vaak voor andere bedrijven nog niet beschikbaar is. Je kunt hierbij denken aan een uitgebreide stack aan Oracle producten, waaronder: Siebel Public Sector, Documaker, Oracle Customer Hub, SOA Suite, E-Business Suite, OBIEE, OPA en OEM.

Ga voor de SVB

De SVB biedt volop kansen om je ambitie te verwezenlijken, een plezierige en inspirerende werksfeer en een omgeving waar je wordt uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen. We beschikken over een eigen SVB Academie en loopbaanadviseurs om onze eigen medewerkers te faciliteren in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo’n 5 miljoen Nederlanders rekenen op ons. En dus op jou.

Wat bieden wij?

De functie kent een inschaling van niveau 9 binnen de cao van de SVB. Dat betekent op basis van een fulltime dienstverband (=36 uur) een salaris van maximaal € 4537 bruto per maand, uiteraard afhankelijk van kennis en ervaring. Dit salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een 13e maand. Je kunt rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder flexibele werktijden.

We gaan uit van een werkweek van 36 uur, maar 32 uur is ook mogelijk.

Meer weten?

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.
Neem voor meer informatie contact op met Ger Veeren, sectiemanager Realisatie MRS, telefoon 020 6 56 54 77 of 06 520 77 727.

Solliciteren

Solliciteer via de link ter attentie van Monika Bick, recruiter.

http://svb.heeft-vacatures.nl/M/18298/V147/solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.