Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Web Developer bij Evident (Utrecht)

  • Geplaatst op: 26-01-2014

Evident

Wil jij jezelf ontwikkelen als webdeveloper bij het leukste fullservice internetbureau van de regio Utrecht?

Evident is een ambitieus full service internetbureau in Utrecht met zo’n 65 medewerkers. Evident groeit en is het enige top 10 bureau met een focus op B2B. Wij werken voor toonaangevende bedrijven zoals PPG Industries, Damen Shipyards, NCOI, Nutricia AMN, Rabo Vastgoedgroep en Deloitte. Centraal staat bij ons de vraag hoe wij het online kanaal maximaal kunnen laten bijdragen aan de business case van onze opdrachtgevers. Wij formuleren de strategische roadmap, bedenken concepten en realiseren en beheren uiteenlopen projecten. Van e-commerce toepassingen tot corporate portals, van complexe maatwerkprojecten tot campagnes en apps. Onze kracht is dat onze strategen, business consultants, creatieven en technici als één team samenwerken.
Wij zijn stevig aan het groeien en zoeken daarom gemotiveerde en enthousiaste mensen met talent en ambitie. We bieden een uitdagende functie met leuke collega’s, mooie opdrachtgevers, grote projecten en ongeëvenaarde Evi-feestjes!

Web Developer

Je maakt als webdeveloper onderdeel uit van het team dat de websites realiseert. Dit doe je op basis van frontend code HTML, CSS en JQuery en verwerkt dit met .NET of PHP in onze content management systemen Kentico, WordPress, Sitecore en/of SharePoint. Hiervoor ontwikkel je de templates, herbruikbare modules en functionaliteiten.
Naast het ontwikkelen van websites ben je actief betrokken bij het maken van mobiele sites (mobile first). Je bent dus elke keer met wat anders bezig en dat maakt het werk afwisselend!

Via masterclasses en training leer je werken met onze CMS systemen en indien nodig .NET.
Heb jij de motivatie om je werkgebied verder uit te breiden of te verdiepen, dan biedt Evident jou die mogelijkheid. Door middel van interne opleidingsprogramma’s kun je jezelf ontwikkelen tot CMS expert of Lead Developer. Tevens biedt Evident je de mogelijkheid om certificaten te behalen.

Functie eisen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • We zijn op zoek naar een ambitieuze startende webdeveloper of met enkele jaren werkervaring die toe is aan een volgende stap;
  • Je hebt ervaring met programmeren in PHP, .NET of een andere relevante programmeertaal;
  • Je bent resultaatgericht en wil graag nieuwe dingen leren;
  • Ervaring met HTML en CSS;
  • Ervaring met Content Management Systemen;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Evident biedt

Behalve een leuke werkplek kun je een marktconform salaris verwachten met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Evident Opleidingsbudget. Bij ons werk je in een dynamische en inspirerende werkomgeving waarbij professionaliteit, teamspirit, humor en persoonlijke ontwikkeling een belangrijke rol spelen. Last but not least, een informele werkcultuur waarin plezier verankerd is. We staan bekend om onze ongeëvenaarde zomeruitjes, jaarlijkse wintersport en unieke kerstdiners.

Kijk voor meer informatie op http://www.evident.nl/.

Interesse

Wil je reageren op de vacature van webdeveloper bij Evident, mail dan je CV en een duidelijke motivatie naar Esther Geers, werken@evident.nl. Heb je nog vragen over deze functie dan kan je telefonisch contact opnemen met Esther via 030-298 50 50 of mail met werken@evident.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.