Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end ontwikkelaar bij Conservatrix (Baarn)

  • Geplaatst op: 26-02-2014

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

Conservatrix

Omschrijving

Bij de Conservatrix Groep B.V. zijn we voor de afdeling iMarketing op zoek naar een front-end ontwikkelaar. Wij ontwikkelen websites in Drupal 6 en willen te zijner tijd een overstap maken naar Drupal 8. De afdeling bestaat verder uit een Drupal back-end ontwikkelaar, een Drupal beheerder, een tester en een afdelingshoofd. Het team werkt samen aan verschillende projecten voor verschillende marketingafdelingen. Samen met de marketeers ontwikkelen we websites voor diverse doelen waaronder informatievoorziening en online verkoop van verzekeringen. We zoeken iemand die samen met ons (responsive) Drupal thema’s kan maken en hier en daar kan configureren en programmeren in Drupal.

Vaardigheden

De meest geschikte kandidaat heeft:

  • Uitgebreide kennis van HTML5 en CSS3;
  • Uitgebreide kennis van thema ontwikkeling in bijvoorbeeld Drupal, Wordpress of Joomla.
  • Een goede basiskennis van PHP;
  • Interesse in interactie ontwerp, oftewel user experience, gebruiksvriendelijkheid, conversie-optimalisatie en split-testing;
  • Kennis van Javascript en jQuery;
  • Ervaring met agile projectmanagement;
  • Minimaal hbo-niveau;
  • Een winnaarsmentaliteit bij het tafelvoetballen en darten.

Agile projectmanagement

Binnen het team werken we bijzonder agile. We hanteren geen strikte methode maar werken met een op SCRUM gebaseerde methodiek. Onze sprints duren twee weken. We beginnen per project de sprint met een overleg waarin we bespreken wat er de afgelopen twee weken gedaan had moeten worden, wat er wel en niet af is en wat we komende twee weken gaan doen. Aan het eind van de sprint geven we een korte demo aan alle betrokkenen. We laten dan aan iedereen zien wat er gemaakt is en hoe het werkt.

Ons aanbod

We bieden je een baan met veel afwisseling en ontwikkelingsmogelijkheden. Op de afdeling iMarketing heerst een gezellige informele werksfeer, mede door het jonge enthousiaste team. Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed daar willen we dan ook graag met je over verder praten.

Meer weten? Kom praten!

Als je geïnteresseerd bent stuur dan een e-mail naar personeelszaken@conservatrix.nl met daarbij je curriculum vitae en je motivatie. Uiteraard kan dat ook 1.0 als je dat liever wilt; stuur je motivatie en curriculum vitae dan op naar Conservatrix Groep B.V. , Postbus 6, 3740 AA Baarn t.a.v. afdeling Personeel & Organisatie.

Wil je meer weten over de functie, de bedrijven of het aanbod dan kun je contact opnemen met Donny Semeleer, hoofd afdeling iMarketing, via donny.semeleer@conservatrix.nl of via telefoonnummer 035-5480872.