Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Web Developer bij Coosto (Eindhoven)

 • Geplaatst op: 11-02-2014

Coosto

Coosto levert oplossingen voor social media monitoring en webcare. We bieden diepgaande inzichten in conversaties op social media. Je krijgt real-time antwoord op de vragen: wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe. We zijn marktleider in Nederland en we groeien als kool.

We zijn altijd bezig Coosto beter te maken, nieuwe features te prototypen en wensen van klanten om te zetten in een mooi product. Om dat nog beter en sneller te kunnen doen zijn we op zoek naar ervaren front-end developers.

Jouw baan

Aan de ene kant hebben we een gigantische database met daarin statistieken van alle grote social media netwerken. Aan de andere kant hebben we meer dan 300 veeleisende klanten die met deze data aan de slag willen. Jij zorgt ervoor dat ze dit kunnen: je bouwt simpele interfaces om complexe data mee te doorgronden. Je optimaliseert en verfijnt bestaande onderdelen van Coosto, en je denkt kritisch na over nieuwe. Dat betekent dat je het ene moment CSS aan het polijsten bent, en het andere moment meedenkt over hoe je een massa gegevens up-to-date houdt in een Single Page App.

Je bent dus front-end developer maar ook een beetje designer, programmeur en hacker. Je bent kritisch, creatief en je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen op je vakgebied. Je weet wat mogelijk is in moderne browsers en je houdt rekening met wat onmogelijk is in oude browsers. Je werkt samen met onze designers en backend developers en je bouwt mee aan een strakke, intuïtieve en lékkere user interface. Oog voor detail en aandacht voor usability is een must. We innoveren in hoog tempo en dat verwachten we ook van jou.

Het technisch team bestaat uit slimme en gemotiveerde mensen, uiteenlopend van gesoigneerde afstudeerders tot oude hackers in Motörhead-shirts. We werken aan een met zorg gebouwde codebase. Er wordt stevig gediscussieerd en hard gelachen. Na het werk komt er geregeld een biertje op tafel, en dan wordt er verder gediscussieerd en gelachen. We weten zeker dat je van ons kunt leren en we zijn benieuwd naar wat we van jou kunnen leren.

Wij vragen

 • Aantoonbare werkervaring
 • Expertise in JavaScript, CSS, HTML en PHP
 • Wij werken o.a. met jQuery, Sass, Backbone.js en underscore.js, ruime ervaring hierin is een pre
 • Je code is modulair opgebouwd, efficiënt en herbruikbaar
 • Je kent de valkuilen van Internet Explorer 8 en de nieuwste features in Chrome Canary
 • Je kan overweg met de Linux command line
 • Ervaring met Git is een pre

Wij bieden

 • Een goed salaris
 • Een tof team en een relaxte bedrijfscultuur
 • Boeken, cursussen, workshops en conferenties
 • Een mooie werkplek op ons kantoor in Eindhoven
 • Een lekkere lunch
 • Regelmatige borrels

Interesse?

Wij kijken uit naar jouw Curriculum Vitae met begeleidende brief.

Contactpersoon:
Tim Drijvers
jobs@coosto.nl
040 2939190

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.