Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij Fabrique [merken, design & interactie] (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 19-03-2014

Fabrique

32-40 uur per week, vestiging Amsterdam

Fabrique is een multidisciplinair ontwerpbureau sinds 1992 en een van de grootste bureaus op het gebied van merken, communicatie en interactie design in Nederland. Fabrique ontwikkelt visies voor de toekomst, merken en identiteiten en ontwikkelt bijpassende middelen op het gebied van interactief, grafisch, ruimtelijk en product design. Dit doen we met ca. 100 Fabriquers voor diverse consumentenmerken, dienstverlenende bedrijven, de overheid, onderwijs, de entertainmentbranche en culturele instellingen. Zie voor meer informatie ook http://www.fabrique.nl/.

De baan

Je realiseert de voorkant van onze websites en mobiele applicaties. State of the art én gelaagd gebouwd voor zoekmachines en de minder hippe browser. Jouw creativiteit en kennis van techniek zijn al in een vroeg stadium van het project een belangrijke inbreng. Bij Fabrique geloven wij sterk in een geïntegreerd ontwerpproces waarin je met ontwerpers en specialisten een hecht team vormt. Onze werkmethodiek is daarop afgestemd en geoptimaliseerd. We noemen dat bij Fabrique Agile Design.

Jij

Je bent iemand die communicatief sterk is en zich goed kan inleven in klant en gebruiker. Je neemt je verantwoordelijkheid en bent enthousiast en gepassioneerd over je werk. Je werkt op een gestructureerde manier die zich vertaalt in cleane code en je beschikt over een goede dosis humor.

Je hebt veel ervaring met verschillende front-end disciplines zoals HTML, CSS, Javascript (vanilla en bijvoorbeeld jquery) en SASS/LESS. Je onderzoekt nieuwe mogelijkheden die geboden worden door libraries zoals Angular, NodeJS en Meteor en je hart gaat sneller kloppen van termen zoals ‘critical path’ en ‘shadow dom’. Responsive en adaptive design voor zowel mobiele als vaste apparaten behoren al tijden tot je vaste skillset en je maakt er een sport van om dit zo strak en netjes mogelijk te doen.

Webrichtlijnen en toegankelijkheideisen zijn gesneden koek voor jou, de beste polyfill ‘for the job’ vinden geeft je een kick en je hebt een actieve rol binnen de ‘front-end community’, bijvoorbeeld Fronteers.

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring als front-end ontwikkelaar. En heb je al ervaring met scrum? Dan heb je een streepje voor!

Wij

We bieden je een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s in ons prachtige pakhuis aan het water in Amsterdam. Je krijgt ruimte om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Fabrique biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prima salaris.

We hebben een volwassen groep van ontwikkelaars variërend van front-end wizards tot Django experts. We werken voor bekende opdrachtgevers aan zeer zichtbare eindproducten, zoals 9292, Rijksmuseum, Flexa, Artis en Allerhande.

En? Klopt je hart sneller? Reageer dan via de website van Fabrique!