Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij VI Company (Rotterdam)

  • Geplaatst op: 24-03-2014

VI Company

Samen met je team bedenk en ontwikkel je de functionaliteiten die zorgen voor een optimale gebruikservaring. Bij VI Company word je niet in een hokje geplaatst en is er veel ruimte om buiten je discipline mee te denken. Je werkt met technieken zoals JS Frameworks (BackBone.js, jQuery, AuraJS) en CSS methodieken als SMACCS en BEM. Kennis van .Net technologie en Agile/Scrum is een pré. Je bent de schakel tussen design en informatie en zorgt dat deze feilloos samen komen. Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met HTML(5), CSS(3), Javascript, web standaarden en semantiek. Cross-browser en cross-device code met een strikte scheiding tussen content, opmaak en gedrag is jou ook niet vreemd.

Als Front-end Developer bij VI Company krijg je een lidmaatschap op Fronteers, bezoek je regelmatig seminars en congressen en neem je periodiek deel aan de Front-end Academy waar je met je front-end collega’s over de laatste ontwikkelingen en technieken in het vakgebied praat. Ben jij een Front-end Developer die samen met onze Designers en Software Developers moderne, gebruiksvriendelijke en volledig responsive interfaces ontwikkelt volgens de webrichtlijnen/WCAG?

Solliciteer!

Bekijk onze vacaturewebsite http://werkenbij.vicompany.nl/ voor meer informatie over VI Company en ons team van specialisten. Of mail je cv en motivatiebrief naar werkenbij@vicompany.nl.