Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end webdeveloper bij Hoppinger (Rotterdam)

  • Geplaatst op: 10-03-2014

Hoppinger

Hoppinger is een snel groeiend, full service, open source internetbureau in Rotterdam. We werken met meer dan 30 professionals voor aansprekende namen en streven ernaar om zo veel mogelijk resultaten te boeken voor onze klanten. Dat doen we door mooie websites, applicaties, shops en mobile toepassingen te maken met ruime aandacht voor strategie, usability, user experience en technische kwaliteit.

Hoppinger is gevestigd in een modern gerenoveerd oud pakhuis. Onze cultuur is er een van sociale omgang, integriteit, samenwerking en openheid. Door te focussen op een continue ontwikkeling van de medewerkers, en door op professionele manier om te gaan met webdevelopment, willen we voorop lopen in de branche.
Om het team uit te breiden is Hoppinger altijd op zoek naar goede mensen. Wil je werken bij een bedrijf waar teamspirit en persoonlijke ontwikkeling voorop staan? Wellicht kunnen we jou een leuke baan aanbieden!

Wat kan je bij Hoppinger verwachten?

Binnen ons technisch team zijn we op zoek naar een front-end developer. Een front-ender die droomt in HTML/CSS, die passie heeft voor UX en design, en die tegelijkertijd eager is om zich de programmeertalen eigen te maken waarmee we binnen Hoppinger werken. Want bij Hoppinger geloven we zeer in de filosofie dat een goede webdeveloper verder kijkt dan alleen front-end of alleen back-end. Want als je de techniek beheerst, dan kun je de mooiste en de beste websites en webapplicaties ontwikkelen. En dat is wat wij graag doen: mooie dingen maken voor onze klanten!

Wat verwachten wij dan van jou?

  • je interesse en ervaring in webdevelopment reikt verder dan wat je op het HBO of op de Uni hebt geleerd
  • je beschikt over een gezonde dosis vakinhoudelijke nieuwsgierigheid
  • je bent op de hoogte van ontwikkelingen in je vakgebied
  • je streeft naar hoogwaardige kwaliteit in je werk
  • je steekt uit boven je peer-group
  • je bent een teamplayer

Voel je je tot ons aangetrokken? Wil je graag werken aan oogstrelende websites en apps. Stuur dan een email naar Eric de Vos en kom met ons kennismaken.