Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Javascript/front-end developer bij Bossers & Cnossen (Groningen)

 • Geplaatst op: 20-03-2014

Bossers & Cnossen

Bedrijfsprofiel

Wij van de afdeling webapplicaties van Bossers & Cnossen willen de wereld verbeteren! Dat klinkt hoogdravend maar wij geloven dat het beter kan en dat technologie, en software in het bijzonder, hierin een belangrijke rol speelt. Zo ontwikkelen wij applicaties voor de zorg waarmee wij cliënten in kwetsbare omstandigheden meer regie geven en zorgverleners helpen hun informatie- en communicatieprocessen beter te stroomlijnen. Op het gebied van onderzoek ontwikkelen wij applicaties waarmee onderzoekers hun onderzoek tot in het kleinste detail kunnen sturen en waar duizenden respondenten aan deelnemen. Kortom, kritische toepassingen die meer zin-geven!

De functie

Jij bent een ervaren Javascript /front-end developer en hebt voldoende kennis en ervaring in het samenwerken met backend ontwikkelaars.
In de projecten die jij gaat realiseren speelt Javascript een belangrijke rol: zorgen dat de applicaties op ons platform de verwachtingen van de gebruikers overtreffen. En dat gaat verder dan bijvoorbeeld jQuery of een paar effecten toevoegen. Jij hebt kennis en ervaring met het professioneel realiseren van oplossingen met behulp van Javascript. Wij denken dan bijvoorbeeld aan het opzetten van een goede, onderhoudbare codebase, het testen van de Javascript code, realiseren van applicaties voor het mobiele platform.

Als Javascript/front-end developer ben je onderdeel van het product development team en heb je een belangrijke stem in het bepalen en toepassen van de front-end technologie voor de web- en mobiele omgevingen van ons platform. Je ontwerpt en ontwikkelt technische oplossingen op grond van opgestelde specificaties en beoordeelt alternatieven. Verder voer je functionele en technische analyses uit die van invloed zijn op de online infrastructuur.

Verantwoordelijkheden

 • Vertalen van de requirements naar de beste technische oplossing, als onderdeel van een multidisciplinair team.
 • Ontwikkelen van en adviseren over web-gebaseerde en mobiele internettoepassingen.
 • Zorgen dat een systeem werkt volgens de vereiste en ontwikkelde functionaliteit.
 • Zorg dragen voor de coördinatie tussen de front-end en back-end technologieën en ontwikkelaars.
 • Succesvol realiseren van software projecten.
 • Garanderen van de kwaliteit van de opgeleverde software.

Wij vragen

 • Afgeronde HBO opleiding of gelijkwaardig alternatief.
 • Tenminste 5 jaar ervaring als front-end developer.
 • Kennis en ervaring met ontwikkelstacks: HTML5/CSS3, jQuery, Json, Javascript etc.
 • Ervaring met het opzetten van HTML/CSS templates op basis van XML vanuit een op Java gebaseerde backend.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Het kunnen nemen van verantwoordelijkheid en initiatief.

Wij bieden

Veel uitdaging in een sterk groeiend platform en een enthousiast team van collega’s. Je collega’s zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied en vullen elkaar op vele punten aan. Het streven naar een goede dienstverlening bereiken we door optimaal aandacht te schenken aan de mensen en waarin je alle kansen krijgt om mee te groeien en te bouwen. Het platform en het team zijn sterk in ontwikkeling, er is ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Jouw persoonlijke ontwikkeling wordt sterk gestimuleerd en onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Solliciteren

Ben jij in staat om zelfstandig in teamverband een belangrijke bijdrage te leveren in het ontwikkelen van ons platform voor webapplicaties, stuur dan jouw sollicitatie per email naar hrm@bnc.nl. Voor informatie over deze functie kun je bellen met Folkert Ringnalda, tel. 050-8506900.

Contactgegevens: Bossers & Cnossen, Afd. HRM, 9723 JD Groningen.

Acquisitie n.a.v. vacatures wordt niet op prijs gesteld.