Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Freelance opdracht front-end developer bij Talmundo (Den Haag)

  • Geplaatst op: 02-04-2014

Talmundo

Duur van de opdracht: 1 tot 2 maand(en).

De ontwikkeling van e-learning applicaties en eigen tools, welke geschikt zijn voor desktop en mobile gebruik. Het zal jouw verantwoordelijkheid zijn om de tools te ontwikkelen, uit te rollen en aan te passen aan de hand van de wensen van de klant. Dit alles in samenspraak met de rest van het team.

Over jou

Een aantal kenmerken die jou omschrijven:

  • Een echte teamspeler. Je bent overtuigd dat je als een team veel meer kan presteren dan als individu alleen.
  • HTML5 en CSS3 kan je al slapend schrijven.
  • Technieken en frameworks als LESS, jQuery en KnockoutJS zijn je niet vreemd en heb je mooie projecten in voltooid.
  • Je hanteert de nieuwste technieken om het doel te bereiken; dit alles binnen de gestelde technische kaders.
  • Deadlines zijn heilig en als teamlid neem je jouw verantwoordelijkheid om de deadline te halen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Ervaring met SCORM en mobile development is een plus.

Over de functie van front-end developer

Als front-end developer heb je een cruciale rol in het ontwikkelteam. Je vormt de spil tussen vormgever, content schrijver en ontwikkelaar en brengt hun ideeën tot leven. Alles wat een gebruiker ervaart en leert zorg jij voor. Je wordt dan ook gevraagd om mee te denken om tot een goede oplossing te komen en samen met het team uit te voeren.

Over het team

Het team bestaat uit ontwikkelaars, vormgevers, animators en learning consultants. Samen met elkaar ontwikkelen jullie het product, ieder vanuit zijn eigen discipline. Iedereen werkt met elkaar en voor elkaar. Doel is en blijft om de klant te verassen met een top applicatie. Dit maakt het geheel ook uitdagend om het leren binnen een bedrijf naar de toekomst te brengen.

Over Talmundo

Talmundo ontwikkelt eigen tools en op maat leertrajecten. Belangrijkste thema is dat we mensen in beweging willen zetten rondom het thema "people management". Anders gezegd: het gehele ontwikkelingstraject van mensen van aanname tot opleiding en beoordelingsgesprekken. Onze tools en leerervaringen bieden hierin ondersteuning. Met klanten als een groot internationaal modemerk, een bandenfabrikant, een bank en verzekeringsbedrijf en een wereldwijde speler op het gebied van geur- en smaakstoffen hebben we ook een naam waar te maken.

Bij alles staat een verfrissende blik centraal. Geen duffe PowerPoint als e-learning of gecompliceerde tools in Internet Explorer 7. Beschikbaar op mobile development, veel aandacht voor animatie, interactie en vormgeving en bovenal de gebruiker centraal stellen. Hier staan we als Talmundo voor.

Geïnteresseerd?

Neem dan voor meer informatie contact met ons op via careers@talmundo.com.