Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij ISAAC (Eindhoven)

  • Geplaatst op: 22-04-2014

ISAAC

Een gedreven team met een passie voor innovatieve web- en softwareoplossingen. Dat is ISAAC en we zijn op zoek naar een nieuwe collega in de functie van Front-end Developer.

Wie zoeken we?

We zoeken een enthousiaste vakman of -vrouw. Je bent gedreven, voelt je betrokken en je hebt een gezonde interesse in vooruitstrevende internettechnieken. Bij ISAAC werk je samen met ervaren collega’s die gek zijn op het vak, net zoals jij. Jouw uitdaging? Het technisch ontwerpen en bouwen van state of the art front-ends op de door je teamleden ontwikkelde back-end software. Je bent geïnteresseerd in het front-end vak en dus verknocht aan JavaScript, HTML, CSS, en moderne front-end frameworks. Je bent een programmeur en houdt van het elegant oplossen van programmeerproblemen. 10% van je werktijd mag je besteden aan studie. Mooi meegenomen toch?

Onze verlangens op een rijtje

  • Een technische opleiding, minimaal hbo-niveau.
  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring met front-end development.
  • Kennis van HTML5, CSS3 en JavaScript.
  • Kennis van front-end frameworks en techieken zoals JQuery, AngularJS, YAML, Twitter Bootstrap, Dojo en requireJS, is een grote pré.
  • Kennis van mobile development is een pré.
  • Programmeer- en debuggingervaring in JavaScript.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Voor wat, hoort wat

Je salaris bepalen we op basis van kennis, ervaring en de zwaarte van je functie. Ook biedt ISAAC je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan: fietsregeling, ziektekostenverzekering en een pensioenregeling. Geniet van 27 dagen vakantie bij een volledig dienstverband.

Goed gevoel?

Stuur dan je curriculum vitae inclusief motivatiebrief en zelfgeschreven JavaScript voorbeeldcode naar Caroline Frankfort. Haar e-mailadres is vacature@isaac.nl. In een gesprek kijken we of ISAAC bij je past en andersom. Wil je meer informatie? Dan kun je haar ook bellen op nummer  040 290 89 79.

Note voor recruiters

We werken alleen met geselecteerde wervings- en detacheringsbureaus, acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld. Wil je in aanmerking komen om een van onze preffered suppliers te worden, stuur dan uitsluitend per e-mail een persoonlijk bericht met daarin de algemene voorwaarden en de reden waarom je denkt ons te kunnen helpen met de zoektocht naar geschikte kandidaten voor onze vacante functies.