Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end developer bij itouch design (Tilburg)

 • Geplaatst op: 04-04-2014

itouch design

Wij zoeken een ervaren front-end collega voor gevarieerde uitdagende internetprojecten en uiteenlopende grote opdrachtgevers. Bied jij ons versterking op het gebied van webdesign, webdevelopment, interactie en usability? En weet jij design en techniek optimaal met elkaar te verbinden? Dan hebben wij voor jou een uitdagende functie!

Je functie

Je maakt deel uit van een klein gedreven team waar het leveren van kwaliteit voorop staat. Als front-end developer ontwerp en ontwikkel je in teamverband de front-end van onze internet- en app-projecten.

Je ervaring

We hebben jou graag bij ons team als je net zo enthousiast bent over je vak en internet als wij. Je kunt je goed inleven in de wensen van de opdrachtgever. Je bent verantwoordelijk en gaat altijd voor het beste resultaat voor de klant. Je weet bovendien je eigen visie en kennis helder over te brengen op anderen en deadlines zijn voor jou geen probleem. Verder zien we graag het volgende bij je terug:

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B. (Werkzaamheden zullen deels bij de klant op locatie uitgevoerd worden)
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
 • Je ziet front-end als een echt vakmanschap en bent op de hoogte van de nieuwste front-end technieken en tools.
 • Naast uitgebreide kennis van HTML, CSS en JavaScript ben je ook bekend met LESS, responsive design en heb je oog voor vormgeving en interactie.
 • Je bent bekend met de Adobe Creative Suite.
 • De ontwerpen die je uitwerkt zijn W3C valid, pixel-perfect en cross-browser compatibel.
 • Je streeft naar schone en herbruikbare code en je let op de front-end performance.
 • Je bent leergierig en kijkt verder dan de grenzen van je eigen vakgebied.
 • Je ontwikkelt een eigen visie op ontwikkelingen binnen je vakgebied.

Je arbeidsvormen

Je werkt bij itouch design met ambitieuze professionals en sparringpartners op niveau. We geven je graag veel verantwoordelijkheid en vrijheid zodat we goed kunnen zien waar je krachten liggen. Als front-end developer heb je alle ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Je salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Iets over ons

Wij ontwerpen en ontwikkelen maatwerk websites en apps voor desktop, smartphone of tablet. Ook adviseren wij bij vraagstukken op het gebied van user experience en usability.

Solliciteer!

Heb je interesse en herken jij je in de bovenstaande functieomschrijving? We nodigen je graag uit voor een kennismaking. Bij voorkeur laat je zien wat je in huis hebt middels een portfolio website. Stuur je cv en (link naar) portfolio per mail naar info@itouchdesign.nl.

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met Martijn de Nijs.