Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer met affiniteit voor UX bij Rhinofly (Utrecht)

  • Geplaatst op: 15-04-2014

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

Rhinofly

Rhinofly zoekt senior Front-end developer met affiniteit voor UX!

Mooie projecten met mooie code. Dat is wat opdrachtgevers van Rhinofly kunnen verwachten en dat is ook wat Rhinofly van zijn designers en developers verwacht. Voor de realisatie van onze wilde plannen zoeken wij daarom een senior front-end developer met affiniteit voor UX.

Je werkt vanzelfsprekend met libraries, frameworks en extensions zoals LESS, jQuery (mobile), requirejs, angularjs of Twitter Bootstrap en bent op de hoogte van nieuwe technieken en methoden. Je experimenteert graag en zolang het project er beter, mooier of sneller van wordt, mag en kan alles. Je vind het leuk om andere developers in jouw specialisme naar een hoger niveau te tillen.

Je werkt hier nooit in je eentje, maar altijd in teamverband met andere gepassioneerde developers, designers en user interface experts. Het is daarom belangrijk dat jij je niet alleen bezig houdt met de ontwikkelingen op front-end gebied, maar ook uit de voeten kunt met pattern libraries en UX-aangelegenheden als PET design. Voor een soepele samenwerking is het ook belangrijk dat je bekend bent met Scrum en Test-driven development (TDD).

Vanaf het eerste moment ben jij bij projecten betrokken. Jouw ideeën over de inzet van techniek zijn voor ons erg belangrijk. Jij zorgt dat onze briljante ideeën in code tot leven komen en gave, indrukwekkende en funky interactieve communicatie opleveren.

Onze verlanglijst

  • Je denkt en werkt cross-device.
  • Je hebt een sterk ontwikkeld gevoel voor design en UX.
  • Qua technieken kun jij uitstekend uit de voeten met Javascript, CSS(3) en HTML(5).
  • Je werkt met libraries, frameworks en extensions zoals LESS, jQuery (mobile), requirejs, angularjs of Twitter Bootstrap.
  • Je werkt met versiebeheer (git).
  • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in een front-end functie. Je vindt het gaaf wat je doet en kan dat ook laten zien in een portfolio.
  • Iets werkend krijgen en tegelijkertijd mooie, leesbare en onderhoudbare code opleveren is voor jou vanzelfsprekend.
  • Tot slot, omdat wij veel voor de (Rijks)overheid werken is het voor ons belangrijk dat je meer dan gemiddeld bekend bent met de standaarden van het W3C, de WCAG2 en de webrichtlijnen.

Ronald - Creative Director

Bij Rhinofly zijn we dol op 'floepertjes'. Als je snapt wat je moet maken als wij zeggen 'het zou leuk zijn als dit lijstje omlaag zou floeperen' dan mag je dat vandaag nog komen maken.

Nicoline - Front-end developer en storyteller

Front-end staat nooit stil en er is daarom altijd wel weer een nieuwe techniek om mee te spelen. Afwisselender dan dit kan bijna niet.

Barry - Front-end developer

Webrichtlijnen zorgen dat iedereen van internet gebruik kan maken. Ze zijn soms lastig, maar het geeft ook een kick als je het voor elkaar krijgt 3 sterren te halen in de test.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een fulltime dienstverband aan in een team van slimme, eigenwijze en gedreven collega's, die net als jij mooie dingen willen maken.

We hechten veel waarde aan 'work & play', oftewel innovatie en doorontwikkeling in jouw vakgebied. Hiervoor bieden we je dan ook volop mogelijkheden in de vorm van het volgen van cursussen of opleidingen, het bijwonen van congressen en het invullen van je eigen inspiratiedag.

Verder hebben we wekelijks een interessante vrijdagmiddagpresentatie - gegeven door een collega of iemand van buitenaf, lunchen we gezamenlijk en zorgen we voor een prettige werkplek. Al onze secundaire arbeidsvoorwaarden stemmen we uiteraard af op jouw specifieke situatie.

Solliciteren

Wil je nog meer weten over Rhinofly of de functie? Dan kun je bellen met Cynthia Voorboom op 030-2876400. Wil je liever meteen solliciteren? Stuur dan je cv en motivatie naar Cynthia Voorboom via recruitment@rhinofly.nl.