Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend Developer bij Mobillion (Arnhem)

  • Geplaatst op: 13-04-2014

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

Mobillion

Mobillion helpt fondsenwervende organisaties met hun online fondsenwerving en het motiveren van hun achterban. Dat doen we onder andere met onze diensten iGive Events en iGive Crowdfunding. Met iGive Events kunnen organisaties gemakkelijk een campagne opzetten rondom een evenement en hiervoor fondsen werven. Voorbeelden hiervan zijn de Wintertijd Challenge van Spieren voor Spieren en de JDRF Walk. Met iGive Crowdfunding biedt Mobillion haar klanten een crowdfunding platform waarmee geld geworven kan worden voor specifieke projecten. Voorbeelden zijn http://www.rugsteunt.nl/ en http://www.steunkinderhulp.nl/.

Ben jij onze creatieve verantwoordelijke gespecialiseerde analytische flexibele innovatieve duurzame positieve effectieve nieuwe collega met brede ervaring* in front-end ontwikkeling? Word je fanatiek als de buurvrouw van mijn oma zegt dat de website het niet doet op Internet Explorer 6** en ook niet op haar Samsung Galaxy Note 2? Ben je pixelfucker, denk je vanuit de eindgebruiker en maak je er een sport van om op elk device het beste naar boven te halen? Mooi, dan zoeken we jou!

Je hebt veel ervaring met

- HTML5/CSS3
- jQuery/JavaScript

Ervaring met onderstaande zou mooi zijn

  • Bootstrap/Foundation
  • Sass/Less/Compass
  • CoffeeScript/Haml
  • Angular/Ember
  • Ruby on Rails

Wij werken bij Mobillion volgens de scrum methode en gebruiken Ruby on Rails voor development. We proberen zo flexibel mogelijk om te gaan met onze projecten en maken vooral gebruik van Amazon AWS en Heroku voor hosting. We gebruiken New Relic voor monitoring. Maar eigenlijk staan we open voor elke slimme tool die onze projecten beter maakt en onze levens makkelijker. Uiteindelijk staat niet de techniek maar de eindgebruiker centraal. We moeten voor onze klanten binnen het beschikbare budget het beste resultaat behalen zodat zij in staat zijn om hun doelen te bereiken.

Bij Mobillion heerst een informele sfeer, we bieden 30 vrije dagen, een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Stuur een mail met daarin een korte motivatie + cv naar carlo.van.herwaarden@mobillion.nl.

* alle eigenschappen uit de linkedIn buzz word top 10 van 2014
** oké internet explorer 6 is echt een brug te ver dat geven we toe