Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature scrum master bij Swis (Leiden)

  • Geplaatst op: 10-04-2014

SWIS

Scrum master met visie op online (fulltime)

SWIS maakt online mogelijk sinds 1999. Met 28 gedreven professionals vertalen wij vanuit de Leidse binnenstad ideeën van klanten naar nuchtere oplossingen voor web en mobiel. SWIS groeit voortdurend. Daarom zoeken wij een Scrum master met visie op online.

Omschrijving

De Scrum master werkt mee aan de technische ontwikkeling van websites en applicaties en coördineert het proces. Zijn belangrijkste taak is zijn Scrum team faciliteren om kwalitatief goede online producten op te leveren.

Wat ga je doen als Scrum master?

Als Scrum master bij SWIS coach en faciliteer je een Scrum team van drie á vier leden. Het is jouw taak om alle belemmeringen rond projecten weg te nemen. Ook houd je de planning en doelstellingen van het project goed in het oog. Je schakelt proactief met stakeholders en bent het eerste aanspreekpunt voor de productowner. Je organiseert standups, sprintmeetings, retrospectives en kennissessies.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en ademt PHP, MySQL, HTML, CSS en Javascript. Maar je kijkt ook verder dan de code. Je hebt een visie op online en je weet hoe je van websites en webapplicaties een succes maakt. Je houdt van uitdaging en legt de lat hoog. Je bent fulltime beschikbaar, brengt humor mee en bent een absolute teamspeler.

Wat bieden wij jou?

Bij SWIS kom je terecht in een creatieve omgeving met ervaren webdevelopers die hun expertise graag delen. Zo word je nog beter in je vak. Je werkt aan mooie projecten voor verschillende aansprekende merken. Als je nog geen CERTIFIED Scrum master bent, volg je de training op kosten van SWIS. Je salaris ligt tussen de € 2700,- en € 3780,- bruto per maand en is afhankelijk van je kennis en ervaring. Reiskostenvergoedingen zijn bij ons goed geregeld. De lunch ook trouwens.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je meteen solliciteren, mail dan zo snel mogelijk je motivatie met CV naar kim@swis.nl.

Heb je eerst nog vragen over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Vincent Kleijnendorst op telefoonnummer 071-576 13 23.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.