Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature allround webdeveloper bij YoungGuns ('s-Hertogenbosch)

 • Geplaatst op: 24-05-2014

YoungGuns

Het is druk bij YoungGuns. Daarom zoeken we per direct iemand die graag mooie websites maakt vanuit ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Functieomschrijving

Als allround webdeveloper werk je samen met onze programmeurs en front-end developers. Je weet voldoende van beide werkgebieden om je collega's te ondersteunen, maar je kunt ook zelfstandig websites realiseren met ons CMS.

Bedrijfsprofiel

YoungGuns is een groeiend bedrijf met een sterk team en een informele werksfeer. De variatie in projecten en klanten en het bijwonen van kennis-events zorgen ervoor dat je kunt blijven doorgroeien in jouw ontwikkeling. Een goede relatie met de klant is voor ons erg belangrijk, net als het blijven leveren van kwaliteit. Dat doen we door te werken met code reviews, pair programming en het gebruik van frameworks en tools als bower, composer, etc. We geven je graag veel verantwoordelijkheid en alle ruimte voor creativiteit en eigen initiatief.

Wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Kennis van PHP
 • Basiskennis van SQL
 • Kennis van HTML & CSS
 • Ervaring met jQuery

Ervaring met onderstaande is een pré

 • Zend Framework 2
 • SASS
 • Photoshop
 • GIT (of SVN)

Wij bieden

 • Verantwoordelijke en zelfstandige functie met alle ruimte voor initiatief
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Keuze om te werken op MacOS of Ubuntu
 • Flexibele werktijden
 • Pensioenregeling
 • Zes enthousiaste collega's
 • Een verzorgde lunch
 • Personeelsuitjes
 • Deelname aan congressen en workshops

Interesse?

Herken jij je in de bovenstaande functieomschrijving? We nodigen je graag uit voor een kennismaking. Bij voorkeur laat je zien wat je in huis hebt middels een portfolio website. Interesse? Stuur dan je motivatie en cv naar info@youngguns.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.