Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature designer & frontend developer bij Elastique (Hilversum)

  • Geplaatst op: 06-05-2014

Elastique

Ben jij in staat vernieuwende en originele designs te maken, waarmee je het verhaal van de klant zo goed mogelijk kan vertellen? Heb je daarnaast ook nog een enorme behoefte om je designs zo goed mogelijk werkend te maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Designer & frontend developer wordt je onderdeel van ons multidisciplinaire team. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor het ontwikkelen van iOS-, Android- en web-apps. De projecten zijn telkens anders en je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid.

Elastique is een digitaal bureau gevestigd in Hilversum. Wij bouwen interactieve ervaringen zoals: De Slimste Mens app, Feuten app en de Radio 4 website. Bekijk meer van ons werk op: elastique.nl/werk

Jij

Hebt een creatieve opleiding op HBO niveau afgerond. Je hebt aantoonbare ervaring met het designen en vormgeven van apps en websites en maakt er een sport van om de ervaring voor de gebruiker zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Je geeft sites structuur doormiddel van HTML en bent een Rembrandt met CSS. Je kan websites laten vliegen met Javascript of jQuery en weet data ook nog te koppelen met Backbone of Angular. Je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wil die ook graag met je omgeving delen. Het is een pre als je ervaring hebt met Agile Scrum en/of het werken in multidisciplinaire teams.

Wij

Bieden jou een fulltime baan (32-40 uur) met een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, lunch en een laptop. Daarnaast hebben we een team vol enthousiastelingen die, net als jij, de mooiste producten willen neerzetten.

Interesse?

Stuur dan je CV, je portfolio en alles wat je aan ons kwijt wilt naar jobs@elastique.nl. Heb je nog vragen? Dan kan je ons altijd bellen op: 035 737 0220. We horen graag van je!

Wij werken niet samen met werving & selectie bureaus. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.