Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end developer bij Digitale Checklisten (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 06-05-2014

Digitale Checklisten

Digitale Checklisten zoekt een getalenteerde front-end developer. In deze rol ben jij geheel verantwoordelijk voor alle front-end in onze web applicatie. DC is een van de grootste aanbieders van compliance software voor het omgevingsrecht.
Ook zijn we met Lawcat de eerste die bezig zijn om een crowd-sourced juridisch platform te ontwikkelen.

Verder zijn we een kleine startup waar ontwikkelaars de ruimte krijgen voor hun eigen creativiteit en innovatie. Zo is onlangs de gehele web-app herschreven als een client-side application (met Ember JS).

Functie eisen

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Uitstekende kennis van HTML, CSS, Javascript
  • Kennis van de principals of object-oriented development.
  • Comfortabel met templating engines en client side applications.
  • Proactief, pragmatisch, open en verantwoordelijk ingesteld en in staat zelfstandig problemen op te lossen.
  • Bonus punten voor ervaring met: D3.js, Ember.js en of andere Javascript MVC’s

Over Digitale Checklisten

De applicatie die je gaat ontwikkelen zal voornamelijk worden gebruikt door de overheid, gemeentes, provincies, landelijke inspectiediensten, waterschappen en omgevingsdiensten, even als het bedrijfsleven. Voor gebruikers van Digitale Checklisten staan de content, het gebruiksgemak van de software centraal.
Dagelijks controleren honderden gebruikers projecten en bedrijfsmatige activiteiten op de naleving van de geldende regels voor bouwen, milieu, brandveiligheid en horeca.

Naast onze compliance applicatie ontwikkelen we Lawcat. Dit is een professioneel platform voor juridische kennis deling. Het platform crowd-sourced de Nederlandse wetgeving (wetten.nl). Iedere gebruiker kan commentaar geven op wetsartikelen of toelichtingen toevoegen. Hiermee proberen een sociaal aspect te brengen aan de Nederlandse wetboek. Met Lawcat willen we het grootste Nederlandse juridische kennisplatform worden.

Digitale Checklisten en Lawcat bieden complexe content op een zo eenvoudig mogelijke wijze aan de gebruikers aan. Als front-end developer zorg jij ervoor dat we met behulp van jouw expertise een kwalitatief hoog product kunnen neerzetten.

Wij bieden

Als front-end developer werk je vanuit een klein team van professionals nauw samen met je collega’s. Professionaliteit, kennis van het vakgebied en toegankelijkheid staan bij Digitale Checklisten centraal. Samen werken wij aan een verdere groei van Digitale Checklisten als bedrijf en jouw kennis en vaardigheden als developer. Je ontwikkelt je eigen vaardigheden en kennis.
Je onderzoekt nieuwe mogelijkheden en bespreekt deze met de overige programmeurs. Digitale Checklisten biedt flexibele werktijden, een vast maandelijks salaris, laptop en externe monitor naar keuze (e.a. macbook pro / cinema display)

Interesse?

Wil je solliciteren of heb jij vragen over deze functie neem dan contact op met Johnny Eradus.