Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Intus (Zeist)

 • Geplaatst op: 24-05-2014

Intus

Wil jij mee bouwen aan het verdere succes van Intus? Als Front-end Developer werk je mee aan het ontwerp en de ontwikkeling van innovatieve producten voor personeelsplanning. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan zelfroosteren, waarbij de medewerker in staat wordt gesteld zijn eigen werkrooster te ontwerpen via internet en mobiele app.

Het ontwikkelteam werkt nauw samen met de business consultants en accountmanagers om top kwaliteit te leveren voor onze klanten. We werken pragmatisch, hanteren korte lijnen en bovenal hebben we plezier in wat we doen. De waardering van onze klanten voor onze software draagt daar extra aan bij.

Jouw taken richten zich op het ontwikkelen van de nieuwe front-end voor medewerkers, planners en leidinggevenden. Deze front-end sluit aan bij onze huidige business applicatie voor personeelsplanning en draagt responsive design hoog in het vaandel.

Je zult hierbij gebruik maken van HTML5, CSS3 en moderne Javascript libraries als AngularJS, JQuery en Bootstrap. De communicatie met de Java-gebaseerde back-end verloopt via REST-API. Bij het debuggen van problemen analyseer je de Java-code. Een achtergrond in Java is daarom ook een duidelijke pré.

Ben jij klaar voor een volgende stap in je carriere waarbij je bouwt aan een serieuze business applicatie met de modernste technieken, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Wat vragen we?

 • een afgeronde technische opleiding op WO- of HBO-niveau;
 • werkervaring met HTML5/CSS3 i.c.m. AngularJS, JQuery en/of Bootstrap;
 • sterk analytisch denkvermogen;
 • creativeit en het vermogen je te verplaatsen in de gebruiker;
 • een professionele werkhouding;
 • ervaring met ontwikkeling in Java is een pré.

Wat bieden we?

 • een vaste werkplek waar ontwikkeld wordt aan een uitdagende business applicatie;
 • een prettige werkomgeving in de omgeving van Zeist;
 • veel ruimte voor ambities en eigen initiatief;
 • de mogelijkheid intern en extern opleidingen te volgen;
 • de mogelijkheid in deeltijd te werken;
 • uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden in lijn met de zwaarte van de functie.

Wil je meer weten over deze uitdagende functie? Neem dan contact op met Céphas Roeleveld, tel. 030 – 82 00 315 of mail je sollicitatie direct naar hrm@intus.nl.

Over ons

Intus is gevestigd in Zeist en ontwikkelt innovatieve software op het gebied van personeelsplanning. Daarbij stellen we medewerkers in staat om op een leuke en makkelijke manier invloed uit te oefenen op hun eigen rooster. Dat doen we uiteraard door ze die mogelijkheid te bieden via smartphones en tablets. Organisaties profiteren van deze extra flexibiliteit, omdat het hen in staat stelt efficiënter te plannen.