Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end developer bij Pine Digital Security (Den Haag)

 • Geplaatst op: 06-05-2014

Pine Digital Security

Wij zijn gepassioneerde bouwers en hackers. Alles wat we doen, doen we met een hacker mindset. We geloven dat we door onze passie en kennis aan te wenden, het internet veiliger kunnen maken. Dit doen we door mooie en veilige (met name web)applicaties voor onze klanten te bouwen.

Wie we zoeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste front-end developer. Iemand met oog voor detail en kwaliteit, die in staat is goede software engineering concepten toe te passen op client-side applicaties, en die ervan houdt om designs om te zetten in levende sites. Iemand die behalve in JavaScript ook in server-side talen zoals PHP z'n weg weet te vinden.

De kandidaat die we zoeken is in de eerste plaats iemand die goed bij ons past: iemand die ervan houdt om tussen vaardige ras-geeks te werken, die een security mindset heeft en voldoening haalt uit het bedenken en bouwen van elegante technische oplossingen. Iemand met een liefde voor code, die graag meer wil leren van z'n collega's en omgekeerd ook graag zijn kennis deelt.

Daarnaast heb je minimaal de volgende vaardigheden en ervaring:

 • Gedegen kennis van client-side applicatiebouw in JavaScript;
 • Goede kennis van PHP en server-side applicatiebouw;
 • Goede kennis van security-risico's in webapplicaties, specifiek in client-side implementaties.
 • Uitstekende toegepaste en actuele kennis van HTML en CSS;
 • Ervaring met een client-side data binding framework (bijvoorbeeld AngularJS);
 • Ervaring met responsive designs.

Het is extra mooi als je de volgende ervaring meebrengt:

 • Ervaring met AngularJS;
 • Ervaring met geautomatiseerde testsuites voor client-side applicaties (b.v. Jasmine);
 • Ervaring met HTML in e-mail;
 • Ervaring met het parsen en renderen e-mail in webpagina's;
 • Ervaring met LESS/Sass;
 • Ervaring met interface design en wireframing;
 • Ervaring met CDNs en optimalisatie voor performance.

Je kan ons enthousiast vertellen over je eerdere werk, en kan ons daar ook mooie voorbeelden van laten zien in code en in beeld.

Wat wij bieden

Een uitdagende baan in een klein maar professioneel team dat snapt dat Java, MVC en SOAP niet het antwoord op elke vraag zijn. Meewerken aan een zeer interessant en groot project waar beveiliging en privacy van groot belang zijn, en waarin leuke uitdagingen qua techniek en user interaction opgelost moeten worden.

In ons werk staat security centraal, en security bereik je alleen door kwaliteit. Je reviewt de code van je collega's, vindt dingen die ze gemist hebben en draagt verbeteringen aan. Zij doen hetzelfde voor jou. Hierdoor speelt kennisoverdracht automatisch een grote rol.

Secure software ontwikkelen begint met dingen The Right Way doen. We gebruiken daarnaast diverse methoden om onze software zo veilig als mogelijk te maken. Die laten we je graag zien; als jij de vaardigheid om elegante code te schrijven maar meebrengt.

Ben je wie we zoeken?

Stuur dan je CV, wat voorbeelden van werk waar je trots op bent en een korte toelichting aan vacatures@pine.nl. Als je nog vragen hebt, mag je ons uiteraard bellen. Vraag dan naar Christiaan Ottow. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 070-311 10 10. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.