Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end developer bij WeLikeMilk (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 22-05-2014

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

WeLikeMilk

Internetbureau WeLikeMilk is op zoek naar een front-end developer ter versterking van het creatieve team. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de technische realisatie van online campagnemiddelen voor onze opdrachtgevers zoals online salesfunnels, responsive landingpages en banners. Daarnaast zorg je voor een succesvolle (door)ontwikkeling van eigen tools (zoals ons landingpage CMS) en bouw je mee aan nieuwe business concepten. De werkzaamheden zijn zeer divers en de functie biedt je volop doorgroeimogelijkheden.

Details

  • Start dienstverband z.s.m.
  • 32 tot 40 uur per week (in overleg)
  • Locatie is ons heerlijke kantoor in Amsterdam Zuidoost
  • Salaris is € 3.000 – € 4.000 per maand o.b.v. 40-urige werkweek (afh. van jouw ervaring)

Over WeLikeMilk

WeLikeMilk helpt organisaties met het verbeteren van de resultaten van hun online marketinginspanningen. We voeren de regie over online campagnes waarbij kennisdeling en samenwerking centraal staan, versterken campagneteams op interim-basis met onze online professionals en optimaliseren online mediainzet en campagnemiddelen om conversie te verhogen. WeLikeMilk werkt o.a. voor Zilveren Kruis Achmea, Centraal Beheer Achmea, XS4ALL en Simyo.

Iets voor jou?

Heb je minimaal twee jaar werkervaring in het ontwikkelen van voornamelijk front-end maar ook back-end applicaties, heb je diepgaande kennis van JavaScript, PHP, HTML5, MySQL, CSS en responsive webdesign, maar weet je ook aardig je weg te vinden in Flash en Actionscript? Hou je van afwisseling, kun je prima zelf je prioriteiten bepalen en ben je goed in staat om je opdrachtgevers van een helder advies te voorzien? Maar bovenal: heb je passie voor je vak en ben je ook nog een beetje gezellig? Dan zien we heel graag je sollicitatie tegemoet!

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar info@welikemilk.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.