Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Lead Frontend Developer bij Clansman (Utrecht)

  • Geplaatst op: 24-05-2014

Clansman

Werkervaring: minimaal 5 jaar
Niveau: HBO/WO werk-en denkniveau
Uren: 32-40 uur per week
Locatie: Utrecht

Wij zijn op zoek naar een ervaren frontend developer die ons high-traffic campagneplatform naar een hoger niveau gaat tillen. Op dit platform draaien we campagnes voor klanten als Expedia, Zalando, Blokker, Bart Smit, Intertoys, Hunkemöller, V&D, VakantieVeilingen en Plus Supermarkten. Deze campagnes worden jaarlijks door miljoenen Europese consumenten bezocht.

Functieomschrijving

Als lead frontend developer ben je de primaire bron van innovatie op ons high-traffic campagneplatform. Samen met jou gaan we de transitie maken van custom-made campagnes naar een volledig configureerbaar, modulair, campagneplatform. Dit stelt zeer hoge eisen aan de kwaliteit en herbruikbaarheid van de modules.

Naast het platform maak je voor onze grote branded campagnes custom elementen en modules in de campagneflow. Tevens ben je verantwoordelijk voor structurele optimalisatie van het platform en de campagnes. Om de conversie en andere KPI’s te verbeteren richt je AB-tests of content experiments in. Application en browser performance meet je via New Relic.

We vragen dat je de volgende technieken volledig beheerst:
HTML5, CSS3, Sass/Less, Javascript, jQuery, PHP5.3+, Git

Andere technieken die we gebruiken in ons development team:
Bootstrap, Compass, Cloudfront, Redis, MongoDB, MySQL, Supervisord

Over Clansman

Clansman is een informeel en open bedrijf. Wij hebben een jong team met gemotiveerde en competente collega’s. De lijnen zijn kort en eigen inbreng wordt sterk gewaardeerd, of je nu in gesprek bent met een collega of met de directeur. Je krijgt veel mogelijkheden om je functie vorm te geven. Bij deze vrijheid hoort natuurlijk ook een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid.

Naast een aantrekkelijk salaris hebben we een regeling voor winstdeling.

Solliciteren

Lijkt deze functie je interessant? Stuur dan je CV en motivatie naar Eva Brouwer (jobs@clansman.nl).