Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Senior Front-end developer bij Basket Builders (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 08-05-2014

Basket Builders

Wil jij.................. DINGEN MAKEN WAAR MENSEN OVER PRATEN?

Vanuit een toplocatie (Het Kraanspoor – NDSM werf Amsterdam).

Versterk en vergezel ons dan als Senior Front-end developer.

Basket Builders bestaat sinds 1996; in internettermen een eeuwigheid. Toch zijn we een jong bureau. Een bureau dat voorop loopt in digital marketing. Dat zich continue ontwikkelt en dat verdomd ambitieus is. We willen het beste werk voor de mooiste opdrachtgevers maken. Werk dat stof doet opwaaien. We zetten unieke concepten neer voor overheid, semi-overheid, de financiële en de commerciële sector. We mogen namen als de STER, het CBS, Shell, Heineken, KPN en het Mauritshuis tot onze opdrachtgevers rekenen. En daar zijn we trots op.

De baan

Een geweldige website of app is er één waar de eindgebruiker gelukkig van wordt. Om dit mogelijk te maken haal jij het beste uit front- en back-end-technieken. Je werkt in een team van enthousiaste en getalenteerde top-developers, die geen uitdaging uit de weg gaan om de allerbeste gebruikerservaring te realiseren.

Je bouwt mee aan websites, e-commerce platforms en mobiele apps, maar ook aan complexe maatwerksystemen. Programmeren is je roeping, het bouwen van mooie oplossingen is waar je het voor doet.

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als web developer. Je bent een goede javascript programmeur met ervaring in JQuery en/of Dojo, beheerst zowel html5/Semantic HTML als CSS3/LESS/Sass goed en kunt omgaan met Photoshop. Je bent bekend met de nieuwe mogelijkheden van HTML5 zoals canvas.

Ook mobile development spreekt je aan. Daarnaast heb je affiniteit met back-end development en gestructureerd/object georienteerd programmeren. Je begrijpt hoe Content Management Systemen en webservices in elkaar zitten. Voor JSNON, XML en Ajax draai je je hand niet om en je kunt goed samenwerken met de developers en beheerders van deze systemen. Last but not least: Actief meedenken (met de klant) gaat je goed en makkelijk af.

Wij bieden

  • Een dynamische baan in een inspirerende omgeving, waarin je zowel je technische vaardigheden als je creatieve ei kwijt kunt;
  • Een kans op excelleren en ontwikkelen op hoog niveau;
  • Met ruim 20 andere enthousiastelingen werken aan baanbrekende concepten die je later overal terugziet;
  • Een plek in een open en betrokken cultuur met getalenteerde collega’s, die het beste uit zichzelf halen en topproducten willen neerzetten;
  • Een inspirerend platform om geen kans onbenut te laten of ‘gewoon’ te socializen. We zijn namelijk onderdeel van Conclusion. Doordat we samenwerken met 30 andere Conclusion werkmaatschappijen op het gebied van IT, Communicatie en Organisatie, kunnen we onze opdrachtgevers een palet aan diensten bieden en onze werknemers een keur aan aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en velen extra’s. Je pikt dus de voordelen van een knus bureau, gemengd met de pluspunten van een grote geoliede organisatie als Conclusion;
  • Flexibele tijden: dus niet onnodig in de file staan, we bieden je alle voorzieningen om vanuit huis te kunnen werken;
  • Ontspanning na gedane arbeid. Hadden we bijvoorbeeld al verteld dat we een sloep voor de deur hebben liggen en een eigen bierbrouwerij hebben…?
  • Een aantrekkelijk salaris en dito arbeidsvoorwaardenpakket.

Reageren/contact

Voor vragen en reacties kun je terecht bij Sonja Brouwer, Communication Consultant & Recruiter bij Conclusion via sbrouwer@conclusion.nl of 06 4181 7756. Meer informatie over ons bedrijf vind je op http://www.werkenbijbb.nl/ of http://www.b-b.nl/.