Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Enthousiaste Senior Front-end developer bij Netvlies (Breda)

 • Geplaatst op: 12-06-2014

Netvlies Internetdiensten

Netvlies

Vanuit ons full-service concept werken we aan oplossingen die mensen en organisaties met elkaar verbinden en die zorgen voor meetbaar resultaat. Onze dienstverlening varieert van het bouwen van websites tot het bedenken van een social media strategie en van internetmarketing tot het ontwikkelen van webapplicaties. We vervullen hierbij graag de rol van strategisch partner. Meedenken, richting geven, inspireren… dáár ligt onze kracht.

Het Netvlies-team bestaat uit circa 40 gedreven online professionals met een gemiddelde leeftijd van 31 jaar. Zij willen het beste uit zichzelf halen met als doel: de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen. Ze krijgen daarvoor bij Netvlies alle ruimte. Niet voor niets werden we voor ons beleid op het gebied van sociale innovatie in 2012 uitgeroepen tot Slimste Bedrijf van Nederland.

Jouw rol

Als frontend developer heb je feeling voor design, maar onderscheid je je voornamelijk door je ervaring met het ontwikkelen van degelijke front-end frameworks. Continu streven naar verbetering in kwaliteit en onderhoudbaarheid is je motto, zowel bij kleine als grote projecten.

Je werkt in multidisciplinaire Agile teams aan het ontwikkelen van webapplicaties en websites voor onze klanten. Je werkt hierbij nauw samen met onze klanten (product owners), vormgevers, marketing & business intelligence collega’s, back-end developers en front-end disciplinegenoten.

Je werkzaamheden

 • Realiseren van (responsive) webapplicaties en websites
 • Testen van het eigen werk, signaleren en oplossen van fouten
 • Adviseren van business developers
 • Eigen tijdsinschatting maken en planning beheren
 • Kwaliteitsbewaking en verspreiden van front-end kennis

Netvlies biedt je...

We werken bij Netvlies met zelfsturende, multidisciplinaire Agile projectteams, omdat we een hiërarchische structuur met veel controle niet vinden passen bij intelligente professionals. Je bent dan ook baas over je eigen planning, werkt thuis wanneer je wilt en kiest zelf je projecten.

Daarnaast geven we je de ruimte om jezelf te ontplooien. Je mag gebruikmaken van een persoonlijke coach die jouw ontwikkeling en groeipotentieel centraal stelt. We geven je de gelegenheid om events te bezoeken en opleidingen te volgen en we betalen jouw vakliteratuur.

En waar we ook trots op zijn, is dat Netvlies is gevestigd in een mooi oud herenpand in hartje centrum van Breda!

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring met HTML, CSS en JavaScript
 • Je kunt JavaScript schrijven zonder library, maar weet ook jQuery en andere libraries goed te gebruiken
 • Ervaring met: CSS preprocessors (Sass + Compass), Git / SVN, responsive design, Grunt
 • Ervaring met PHP, Twig is een pre
 • Je hebt kennis van Agile / Scrum. Ervaring is een pre, een flexibele instelling is een must

Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internettechnologie en je deelt je kennis graag met collega’s. Je ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige oplossingen binnen de specificaties en denkt resultaatgericht mee in oplossingen voor onze klanten. Je bent een teamspeler met goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag bij ons komen werken? Mail dan je CV en een korte motivatie naar Tjeerd Machielsen via tmachielsen@netvlies.nl.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Tjeerd via 088-5504433 (ook na kantoortijden op dit nr. bereikbaar). Op Netvlies.nl vind je meer informatie over de medewerkers van Netvlies, onze behaalde awards, foto’s van uitjes etc.

Primatch ondersteunt Netvlies bij deze werving, zodoende wordt acquisitie niet op prijs gesteld.