Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature ervaren Frontend Developer bij Aviva Solutions (Leiden)

  • Geplaatst op: 24-06-2014

Aviva Solutions

Aviva Solutions is op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en ervaren Frontend Developer die gaat meedraaien op onze - pas gestarte - creatieve afdeling op locatie Koudekerk a/d Rijn (vlakbij Leiden).

Jouw achtergrond

Als frontender bij Aviva Solutions werk je straks voornamelijk mee aan sites, apps, portals en campagnes en is het jouw missie om de concepten en designs in ere te houden en secuur en gestructureerd om te zetten naar frontend.

Ook ben jij:

  • Sterk in het verwoorden van de mogelijkheden aan je team en klanten;
  • Bereid om t.z.t. nog lerende frontenders aan te sturen;
  • Een kei in het upgraden van designs met interacties en animaties waar we tot nu toe alleen nog van gedroomd hebben;
  • HBO denk- en werkniveau;
  • Onovertroffen op het gebied van HTML, CSS, jQuery;
  • Ervaring met .Net is een pré;
  • Benodigde kennis van Photoshop, Illustrator en tools als icon- en fontgenerators.

Over Aviva Solutions

Wij adviseren, realiseren en beheren al vanaf 2006 diverse online oplossingen voor onze klanten op het gebied van e-commerce, B2B, transport en semi-overheid (denk aan namen als Manfield, Invito, Dolcis, Kwantum (Macintosh Retail Group), Transport en Logistiek Nederland, Primagaz, CBR). Dit doen we vanaf de locaties Koudekerk a/d Rijn en Eindhoven.

Ons aanbod

Een heel fijne werkplek met 45 andere collega’s in ons gezellige pand aan het water van Koudekerk a/d Rijn. Je komt te werken met verschillende projectteams; vaak werken wij volgens de scrummethodiek. Verder is het vast fijn te weten dat wij standaard een leasecontract bieden, dat wij vinden dat goed werk goed beloond moet worden, en dat een dienstverband van 32 uur bespreekbaar is. Bovendien ga je mee met onze social events, zoals de jaarlijkse trip naar het buitenland.

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Dan spreken wij jou natuurlijk graag!
Stuur je cv en motivatiebrief naar jouwtoekomst@avivasolutions.nl t.a.v. Catriona de Ligt of kijk voor extra informatie op http://www.avivasolutions.nl/jouw-toekomst/frontend-developer.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Catriona de Ligt, telefoonnummer 06 1940 7743.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!