Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer (m/v) bij RTV NH en AT5 (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 12-06-2014

RTV NH

Een front-end developer is meer dan de anonieme slag tussen de designer en de harde techneuten. Op deze plek komen techniek en content bij elkaar samen en gaan ze elkaar versterken om het geheel naar een hoger niveau te tillen. RTV NH en AT5 zijn op zoek naar twee front-end developers die zich hier in herkennen. Developers die design, content en techniek kunnen combineren tot een scherp en duidelijk aanbod op diverse digitale kanalen. Kortom: Een verantwoordelijke rol in een enthousiast team bij organisaties die continue in ontwikkeling zijn.

Wat kun je bij ons verwachten?

Je werkt met de laatste web-standaarden (HTML5, CSS3, Responsive Design) aan high-profile websites, platformen en applicaties en draagt bij aan een optimale user experience en interfaces. Samen met techniek en creatie werk je aan een zo goed mogelijk resultaat.

Wat verwachten we van jou?

Je bent goed op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in digitale en interactieve media en hebt aantoonbare ervaring in het bouwen aan digitale kanalen en interactieve applicaties in een vergelijkbare functie. Je houdt van mooie (technische) uitdagingen en hebt ruimschoots aantoonbare ervaring op het gebied van HTML5, CSS3, Responsive Javascript, JQuery en PHP en overige relevante software en technologieën. Je hebt affiniteit met UX/UI design en bent gewend te werken in een multidisciplinair team.
Je bent bekend met verschillende CMS-en en de (on)mogelijkheden daarvan. Kennis van Twig template systeem of een vergelijkbaar systeem is een pre.

Je bent oplossingsgericht, accuraat (documenteert je code), stressbestendig, ondernemend, flexibel, efficiënt en je kunt goed luisteren. Verder heb je een goede kennis van de Engelse taal.

Wij bieden:

Afwisselende werkzaamheden in een aantrekkelijke professionele werkomgeving met een prettig team van collega’s en goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Laat dan een motivatiebrief met CV achter via onze sollicitatiepagina. Wanneer je interesse hebt in de functie bij RTV NH of interesse hebt in de functie bij AT5 gelieve dit te vermelden in de motivatiebrief.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Coen van der Kolk, Coördinator ICT/Online, telefoonnummer: 088- 850 50 50.

AT5 en RTV NH zijn al meer dan twintig jaar dé publieke regionale omroep van Amsterdam en Noord-Holland. We zijn een multimediaal omroepbedrijf. Dat betekent dat onze radio-, tv- en internetafdelingen actief samenwerken en elkaar versterken. Dat gebeurt iedere dag, zeven dagen in de week, door ongeveer 200 medewerkers en een groot aantal freelancers vanuit onze vestiging in Amsterdam.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!