Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature frontend developer bij Elastique (Hilversum)

  • Geplaatst op: 25-06-2014

Elastique

Ben jij die unieke frontender met een oog voor detail? Zie jij designs als uitdaging om te realiseren en probeer je dit altijd zo efficient mogelijk te doen? Heb je gevoel voor animatie? En ben je daarnaast ook nog een toffe gast of chick? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als frontend developer wordt je onderdeel van ons multidisciplinaire team. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor het ontwikkelen van websites, web-, iOS-, Android-apps. De projecten zijn elke keer anders variërend van groot naar klein en je krijgt een veel eigen verantwoordelijkheid.

Elastique is een digitaal bureau gevestigd in Hilversum. Wij bouwen interactieve ervaringen zoals: De Slimste Mens app, Feuten app en de Radio 4 website. Bekijk voor meer van ons werk onder portfolio op http://www.elastique.nl/.

Jij

Hebt aantoonbare ervaring (3-5 jaar) met HTML(5) en CSS(3) en maakt er een sport van om de ervaring voor de gebruiker zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Je kan websites tot leven laten komen met Javascript of jQuery en weet data ook nog te koppelen met bijvoorbeeld Backbone of Angular. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wil deze ook graag met je omgeving delen. Het is een pre als je ervaring hebt met Agile Scrum en/of het werken in multidisciplinaire teams.

Wij

Bieden jou een fulltime baan (32-40 uur) met een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, pensioen, lunch en een laptop. Daarnaast hebben we een team vol enthousiastelingen die, net als jij, de mooiste producten willen neerzetten.

Interesse?

Stuur dan je CV, je portfolio en alles wat je aan ons kwijt wilt naar jobs@elastique.nl. Heb je nog vragen? Dan kan je ons altijd bellen op 035 737 0220 en vraag naar Maurice. We horen graag van je!