Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Mintlab (Amsterdam)

 • Geplaatst op: 14-07-2014

Zaaksysteem

Your challenge

Als front-end developer werk je mee aan onze roadmap ("Road to Awesomeness") van zaaksysteem.nl om de digitalisering bij onze klanten naar het volgende niveau te tillen. Door gebruik te maken van o.a. Javascript, AngularJS en JSON help je mee om de interface te laten communiceren met de back-end. Je bent eigenwijs en gebruikt je creativiteit bij het ontwikkelen van de mooiste client side code die je maar kan bedenken. Om dit te realiseren werk je nauw samen met de back-end developers en designers. Je bent niet huiverig voor het onderzoeken en inzetten van nieuwe (onbekende) technieken om de code te structureren zodat je net even die extra waarde aan zaaksysteem.nl kan toevoegen.

Your skills

 • Minimaal één jaar ervaring als Javascript developer
 • Ruime kennis en ervaring met CSS, HTML(5), JSON
 • Kennis en ervaring met AngularJS, jQuery en Ember is een pre
 • Kennis van objectgeoriënteerd programmeren is een pre
 • Kennis van backend programmeertalen als Perl/PHP/Python is een pre
 • Ervaring met ontwikkelen op basis van Agile en Scrum
 • Ervaring met diverse database platformen is een pre
 • Ervaring met testen is een pre

About Mintlab

Mintlab B.V. is het bedrijf achter zaaksysteem.nl, een open source Case Management System waarmee organisaties hun bedrijfsprocessen van A tot Z kunnen digitaliseren op basis van zero-coding. Mintlab heeft als missie de Apple onder zaaksystemen te zijn. Dit kenmerkt zich door een team van gedreven professionals die elk op hun beurt een duidelijke handtekening achterlaten in het systeem.

Our Promise

 • Een inspirerende werkplek waar veel ruimte is voor eigen ideeën
 • Ruimte om het bedrijf verder uit te bouwen met jouw input
 • Ruime mogelijkheden voor een goede balans tussen privé en werk
 • Een goed salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Elke dag een echte Mintlab lunch georganiseerd door onze lunchcoach

Aantal uur: 32 tot 40 uur per week
Locatie: Amsterdam

Interesse, of wil je meer over Mintlab en/of de functie weten?

Neem contact op met Mintlab en vraag naar dhr. Z. Ahdach op nummer 020-7370005, stuur een e-mail naar servicedesk@mintlab.nl of twitter naar @zaaksysteem. Je kan ook een kijkje nemen op zaaksysteem.nl om een indruk te krijgen van het systeem.