Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Redhotminute (Tuil)

 • Geplaatst op: 07-07-2014

Redhotminute

Redhotminute maakt complexe webapplicaties en webstores, one-off sites en online campagnes, mobiele sites en apps. Als digital agency zijn we ijzersterk in alle facetten. En we willen nog veel beter worden.

Daarom zoeken we een ervaren Front-end Developer.

Als Front-end Developer, in dit geval met minimaal 5 jaar ervaring in het vak, ben je verantwoordelijk voor het omzetten van grafische ontwerpen naar innovatieve, onderhoudbare HTML, CSS en JavaScript, waar onze Back-end Developers (ASP.NET) mee verder kunnen.

De Front-end Developer bij Redhotminute:

 • heeft ervaring met HTML5, CSS3, jQuery, SASS, TDD;
 • heeft gevoel voor design en grote projecten;
 • heeft passie voor het responsive web;
 • weet raad met JavaScript, semantics en performance;
 • wil leren en durft te delen.

Een streepje voor heb je als:

 • je kunt werken in ASP.NET;
 • je bekend bent met het bouwen van Android en iOS apps;
 • Agile/Scrum weinig geheimen voor je heeft;
 • Sitecore en Umbraco geen onbekende gebieden zijn;
 • en je op de hoogte bent van Adobe Photoshop en Fireworks.

Dus!

Begrijp jij precies waar we voor staan met onze UX / Development principles flawless, accessible, maintainable, future proof, scalable, smooth & snappy? En neem je bovendien gezonde porties bevlogenheid, creativiteit en betrouwbaarheid mee? Dan bieden wij je graag een aantrekkelijk salaris, 25 vakantiedagen, opleidingsbudget en te gekke collega’s in een inspirerende kennisomgeving bovendien. 

Wil jij deze job?

Laat het ons weten! Wij zijn benieuwd naar wie jij bent. Stuur ons je motivatie waarin je uitlegt waarom jij de Front-ender bent die wij zoeken. Vergeet ook zeker je CV niet waaruit relevante werkervaring blijkt. 

Jouw sollicitatie stuur je naar vacatures@redhotminute.com, ter attentie van Beppie ten Böhmer (HRM). Wil je meer informatie over de vacature neem dan contact op via hetzelfde e-mailadres of bel +31 (0)418 510 068. Meer weten over Redhotminute? Ontmoet ons dan op www.redhotminute.com, Facebook, Twitter, Linkedin en/of Google+. Tot aan de koffie!

En oh ja, recruiters: bespaar je de moeite, acquisitie wordt (echt) niet op prijs gesteld.