Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij TamTam (Rijswijk)

  • Geplaatst op: 07-07-2014

TamTam

Word je warm van front-end development, maar ben je inmiddels wel een beetje klaar met HTML, CSS en jQuery? Tam Tam is op zoek naar jou als je client side apps kunt bouwen op de razendsnelle api's die backend developers samen met jou ontwikkelen.

Als leading digital agency in Nederland zijn we voor onze klanten steeds op zoek naar de beste, snelste en nieuwste online oplossingen. Hierdoor word je als developer uitgedaagd om op zoek te gaan naar de best passende technologieën om deze oplossingen te realiseren. Hierbij kijk je niet alleen naar je eigen vakgebied, maar werk je samen met back-end developers en designers om een product neer te zetten dat uitblinkt in kwaliteit, snelheid en schaalbaarheid.

Jouw rol

Je gaat aan de slag in ons internationale team in Delft/Rijswijk. Daar werk je in een of meerdere scrum teams samen met designers en back-end developers. Je denkt mee over de applicatie-architectuur met architecten en API developers. Tussen projecten in optimaliseer je onze automation tools, bouw je nieuwe Angular directives of verdiep je je in nieuwste technologieën.

Wat breng je mee?

  • Je hebt minimaal 2 gave projecten om aan ons te laten zien;
  • Je snapt MVC/MVVM en hebt ervaring met AngularJS en/of Backbone.js;
  • Node.js en tools als Grunt, Bower en Yeoman maken je blij. Je snapt hiervan de noodzaak;
  • Je werkt met CSS frameworks zoals Twitter Bootstrap of Foundation;
  • Technologie is gaaf, maar je snapt dat de eindgebruiker altijd centraal staat;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor het eindproduct en focust je niet alleen op je eigen vakgebied
  • Daarnaast ben je leergierig en sta je altijd open voor nieuwe ontwikkelingen.

Waarom Tam Tam?

Tam Tam is één van de top 3 Internetbedrijven in Nederland. Met meer dan honderd professionals werken we al 18 jaar aan full-service internetoplossingen voor grote merken en namen, zoals Unicef, Oxxio, UPC, Flora Holland, HBO en de Kamer van Koophandel. We bedenken, ontwerpen, bouwen én beheren moderne applicaties en websites voor onze klanten én hun klanten. Klinkt serieus, en dat is het ook, maar gelukkig hebben we er tegelijkertijd veel lol in. Hiërarchie bestaat niet binnen onze muren. Alle Tammo’s zijn onderdeel van een team waar onze klanten op kunnen bouwen. Jouw ontwikkeling en plezier in je werk zijn het belangrijkst. Innovatie en plezier zijn niet voor niets twee kernwaarden van Tam Tam. Opleidingen, ontwikkelingsplannen en loopbaanbegeleiding horen daar uiteraard bij.

Ben jij dit?

Neem contact op met Nanda Eekman; 06-29139754 voor meer informatie of solliciteer direct via de website. Klik rond op de site voor meer informatie over ons bureau, onze sollicitatieprocedure en onze arbeidsvoorwaarden. We ontvangen graag een beknopte motivatie, je CV en een aantal voorbeelden van recente projecten waaraan je gewerkt hebt. Bedenk altijd, wat maakt mij uniek en waarom moet Tam Tam mij zeker uitnodigen?

Wij werken niet samen met werving & selectie bureaus. Acquisitie wordt dus niet op prijs gesteld.