Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Web-ontwikkelaar bij Het CIBG (Den Haag)

  • Geplaatst op: 05-07-2014

Rijksoverheid

De organisatie

Het CIBG is een uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van VWS, maar we voeren ook opdrachten uit voor andere ministeries. Zo zijn we onder andere verantwoordelijk voor het Donorregister, het BIG-register en het Lerarenregister, ver­strekken we farmaceutische vergunningen en beheren we het Bureau voor Medicinale Cannabis.

We richten ons steeds meer op online dienstverlening en self service, waarvoor we moderne, toegankelijke en gebruiksvriendelijke websites ontwikkelen. Ook interne systemen worden in toenemende mate op webtechnologie gebaseerd.

Functie

We zoeken een front-end ontwikkelaar in hart en nieren. Iemand die alles weet van JavaScript, HTML, CSS en responsive design op basis van Bootstrap. Verder ken je alle ins en outs van AngularJS, maar kun je ook indien nodig terugvallen op jQuery en jQueryUI. Je weet hoe je gebruik kan maken van REST api’s en OData bronnen. Je levert kwalitatief hoogstaand werk en het gebruik van unittesten en end-to-end testen is een vanzelfsprekendheid. Onvolledige ontwerpen kun je op basis van jouw expertise zelf aanvullen.

Je komt in een team te werken met backend ontwikkelaars, UX-ers, communicatie medewerkers online, (externe) webdesigners en architecten. Je werkt binnen de kaders van de CIBG architectuur, maar voor web-ontwikkeling zal jij de gewenste standaarden bedenken en aanleveren. Het CIBG is een zich snel ontwikkelende, professionele organisatie die kwaliteit en usability hoog in het vaandel heeft staan en geeft jou dan ook de mogelijkheid om jezelf hierin continue te verbeteren. Ben je enthousiast en wil jij ons team versterken?

Een proefopdracht maakt deel uit van de selectieprocedure.

Salaris

De functie is gewaardeerd op schaal 10 BBRA (Bezoldigingsbesluit Burgerlijke Rijksambtenaren), wat neerkomt op maximaal € 3.852,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Inlichtingen

Voor inhoudelijke inlichtingen over deze vacature en inlichtingen over de sollicitatieprocedure kunt u terecht bij de heer R. van der Meijden, afdelingshoofd ICT van het CIBG, telefoon 070-3405791 of r.meijden@minvws.nl.

Procedure

Sollicitaties kun je, binnen dertig dagen na publicatie, per mail onder vermelding van functienaam richten aan de heer A.A.W. Kalis, directeur CIBG (emailadres: vacature-cibg@minvws.nl).