Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end / Webdeveloper bij Senefelder Misset (Doetinchem)

 • Geplaatst op: 03-08-2014

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

Senefelder Misset

Senefelder Misset is dé grafische ketendienstverlener voor uitgevers van periodiek verschijnende tijdschriften. Of het nu gaat om prepress, drukken, nabewerking en logistieke oplossingen. De 'alles onder één dak' formule is uniek. Korte doorlooptijden, een optimale procesbeheersing en een grote flexibiliteit staan garant voor een uitgeefproduct van hoogwaardige kwaliteit.

Naast het produceren van tijdschriften, de ‘klassieke media’, is Senefelder Misset ook actief op het gebied van ‘nieuwe media’, waarbij online-, digitale- en mobile- mediakanalen een grote rol spelen. Deze activiteiten zijn gebundeld in de business unit, genaamd ‘X-Media Solutions’.

Business Unit

X-Media Solutions bestaat inmiddels ruim 4 jaar. Het team van X-Media Solutions (circa 15 personen) werkt voor ruim 60 opdrachtgevers, waaronder Eisma Businessmedia, AdfoGroep, Audax Publishing, Natuurmonumenten, Unie KBO, UNETO-VNI, FNV Bondgenoten, Nederlandse Politiebond, Reismedia, AFMP, NTvG, VvAA, NMT en NextGen Publishers (DJ Mag NL).

In het kader van de ontwikkeling en de snelle groei van deze nieuwe business unit is er - op korte termijn - een vacature ontstaan voor een Front-end / Webdeveloper.

Functieomschrijving

Één van de taken van de Front-end / Webdeveloper is het vertalen van webdesigns naar kwalitatief hoogstaande (X)HTML templates / themes. Hieronder vallen ook CSS3 en JavaScript toepassingen. De projecten van X-Media Solutions worden ontwikkeld conform W3C standaarden, waarbij een scheiding van opmaak (CSS), inhoud (HTML) en gedrag (Javascript) van essentieel belang is.

In samenwerking met onze (web)designer, projectmanager en het team van developers werkt de Front-end / Webdeveloper aan de realisatie van online toepassingen, zoals websites en digitale nieuwsbrieven. Met regelmaat zal de Front-end / Web Developer werken aan online-projecten, waarbij een WebCMS (Drupal) aan de basis staat. De Front-end / Web Developer is verder in staat om binnen het ERP-systeem van Senefelder Misset templates te realiseren ten behoeve van document-management. Tenslotte behoort het uitvoeren van algemene werkzaamheden, zoals het verlenen van functionele en technische support (helpdesk) aan onze klanten, tot de (dagelijkse) activiteiten.

Wij vragen

Competenties

 • Een proactieve, flexibele, creatieve, oplossing- en klantgerichte werkhouding
 • Sterk organisatorisch en analytisch denkvermogen
 • Goede sociale- en communicatieve vaardigheden
 • Enthousiaste persoonlijkheid waar ‘online’ door de aderen stroomt

Opleiding en kennis

 • Een afgeronde relevante HBO-opleiding
 • Uitgebreide kennis van PHP, MySQL, HTML(5), CSS(2/3), XML i.c.m. XSL
 • Aantoonbare ervaring met WebCMS, Adobe Photoshop CS5 en Responsive Design
 • Kennis en ervaring met jQuery (Ajax), Javascript en Drupal is een pré
 • Aantoonbare werkervaring (minimaal 2 jaar) in het ontwikkelen van websites, digitale media en op internet-technologie gebaseerde applicaties is een absolute must!

Wat bieden we?

 • Een dienstverband van 1 FTE (36 uur)
 • Prima salaris afhankelijk van kennis, ervaring en toegevoegde waarde voor het bedrijf
 • Reiskostenvergoeding
 • Persoonlijk opleidingsbudget
 • Informele werksfeer in een dynamische snel groeiende business-unit

Solliciteren op de vacature Front-end / Webdeveloper

Interesse in bovengenoemde functie? Laat je sollicitatie achter op onze sollicitatiepagina:
http://senefelder.onlinevacatures.nl/nl/Vacancy/Postulate/38818

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Henk Saalmink, bereikbaar via het telefoonnummer (0314) 355 641. Je kunt ook kijken op onze website: http://www.senefelder.nl/.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!