Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature ervaren Frontend Developer bij Aviva Solutions (Leiden)

  • Geplaatst op: 02-09-2014

Aviva Solutions

Aviva Solutions is op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en ervaren Frontend Developer die zal meedraaien op onze – medio dit jaar gestarte – creatieve afdeling op locatie Koudekerk a/d Rijn (vlakbij Leiden).

Jouw achtergrond

Als frontender bij Aviva Solutions werk je straks voornamelijk mee aan sites, apps, portals en campagnes en is het jouw missie om de concepten en designs in ere te houden en secuur en gestructureerd om te zetten naar frontend.

Wij zoeken een ervaren frontender die:

  • Een zeer ruime en aantoonbare werkervaring heeft op frontend gebied;
  • De lijn en visie voor toekomstige Aviva frontenders kan meehelpen uitzetten;
  • Bereid is om andere frontenders aan te sturen;
  • Sterk is in het verwoorden van de mogelijkheden aan je team en klanten;
  • Een kei is in het upgraden van designs d.m.v. interacties en animaties waar we tot nu toe alleen nog van gedroomd hebben;
  • HBO denk- en werkniveau heeft;
  • Onovertroffen is op het gebied van HTML, CSS, jQuery;
  • Benodigde kennis heeft van Photoshop, Illustrator en tools als icon- en fontgenerators.
  • Ervaring met .NET is een pré.

Over Aviva Solutions

Wij adviseren, realiseren en beheren al vanaf 2006 diverse online oplossingen voor onze klanten op het gebied van eCommerce, Mobile, Online Branding, Intranet & Collaboration. Bijvoorbeeld voor Manfield, Invito, Dolcis, Kwantum (Macintosh Retail Group), Transport en Logistiek Nederland, Primagaz, en het CBR. Dit doen we vanuit de locaties Koudekerk a/d Rijn (vlakbij Leiden) en Eindhoven.

Ons aanbod

Een heel fijne werkplek met 45 andere collega’s in ons gezellige pand aan het water van Koudekerk a/d Rijn (omgeving Leiden). Je komt te werken in verschillende projectteams. Vaak werken wij volgens de scrummethodiek. Verder is het vast fijn te weten dat wij standaard een leasecontract bieden, dat wij vinden dat goed werk goed beloond moet worden, en dat een dienstverband van 32 uur bespreekbaar is. Bovendien ga je mee met onze social events, zoals de jaarlijkse trip naar het buitenland.

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Dan spreken wij jou natuurlijk graag!
Stuur je cv en motivatiebrief naar jouwtoekomst@avivasolutions.nl t.a.v. Catriona de Ligt of kijk voor extra informatie op http://www.avivasolutions.nl/jouw-toekomst/frontend-developer.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Catriona de Ligt, telefoonnummer 06 1940 7743.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!