Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij E-sites (Breda)

 • Geplaatst op: 01-09-2014

E-sites

Wij zoeken een ervaren front-end collega voor gevarieerde uitdagende internetprojecten en uiteenlopende grote opdrachtgevers. Bied jij ons versterking op het gebied van web development, interactie en usability? En weet jij creatie en techniek optimaal met elkaar te verbinden? Dan hebben wij voor jou een uitdagende functie!

Jouw functie bij E-sites

Je maakt deel uit van een gedreven team waar het leveren van kwaliteit voorop staat. Als front-end developer ontwikkel je in teamverband de front-end van onze internetprojecten. We werken veelal volgens de agile werkmethodiek ‘scrum’ en hebben een sterke focus op standaardisatie. Verder zijn we als organisatie actief op GitHub en zijn we met onze online front-end documentatie graag transparant naar onze klanten en mede-developers. Ook voor jou is hier een belangrijke rol in weggelegd.

Jouw ervaring in onze praktijk

We hebben jou graag bij ons team als je net zo enthousiast bent over je vak en internet als wij. Je kunt je goed inleven in de wensen van de opdrachtgever. Je bent verantwoordelijk en gaat altijd voor het beste resultaat voor de klant. Je weet bovendien je eigen visie en kennis helder over te brengen op anderen en deadlines zijn voor jou geen probleem. Verder zien we graag het volgende bij je terug:

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je ziet front-end als een echt vakmanschap en bent op de hoogte van de nieuwste frontend technieken en tools.
 • Naast uitgebreide kennis van HTML, CSS en JavaScript ben je ook bekend met LESS, responsive design en heb je oog voor vormgeving en interactie.
 • Je bent bekend met ‘unobtrusive JavaScript' en de ‘progressive enhancement' of ‘graceful degradation' denkwijze en weet deze op een verantwoorde manier toe te passen.
 • De ontwerpen die je uitwerkt zijn W3C valid en cross-browser compatibel.
 • Je streeft naar schone en herbruikbare code en je let op de front-end performance.
 • Je bent leergierig en kijkt verder dan de grenzen van je eigen vakgebied.
 • Je ontwikkelt een eigen visie op ontwikkelingen binnen je vakgebied.

Jouw arbeidsvoorwaarden

E-sites is een groeiend bedrijf met een informele werksfeer. De variatie in projecten en klanten, opleidingsmogelijkheden en het bijwonen van kennis-events zorgen ervoor dat je kunt blijven doorgroeien in jouw ontwikkeling. We geven je graag veel verantwoordelijkheid en vrijheid zodat we goed kunnen zien waar je krachten liggen. En bieden alle ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Je salaris is marktconform en vooral afhankelijk van je ervaring. Daarnaast kun je rekenen op de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
 • Een prima pensioenregeling
 • Flexibele werktijden
 • Vrijdagmiddagborrels
 • Personeelsuitjes

Iets over ons

E-sites is een full service internetbureau in Breda en Curaçao. Samen met Fingerspitz en Techtwo maakt E-sites onderdeel uit van E-sites group. Met ruim 70 professionals werken we aan uiteenlopende internet- en online marketing projecten. Dit doen we onder andere voor: Sport 1, Schouten & Nelissen, Spar, De Bijenkorf, Runnersworld, ERU, Princess en vele andere klanten. Wij gaan hierbij altijd voor kwaliteit en meerwaarde voor de klant.

Solliciteren?

Heb je interesse en herken jij je in de bovenstaande functieomschrijving? We nodigen je graag uit voor een kennismaking. Bij voorkeur laat je zien wat je in huis hebt middels een portfolio website. Neem contact op met Sjoerd van Oosten via dit formulier.