Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij FXmedia (Utrecht)

 • Geplaatst op: 02-09-2014

FXmedia

Gezocht: Fulltime Front-end Developer

Bij FXmedia geloven we in maatwerkoplossingen waarbij we het liefst de nieuwste mogelijkheden en technieken inzetten. Je bent daarom betrokken bij het gehele ontwikkelproces, waarbij jouw focus ligt op het technisch realiseren van de front-end. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en is er veel ruimte voor jouw eigen initiatieven. Je technische aanpak is creatief en nauwkeurig waarbij je de structuren helder weet neer te leggen. Ook ben je in staat om samen te werken met een team van (interaction) designers en PHP back-end developers, waarbij zaken als kennisoverdracht en duidelijke/eenduidige (clean) code centraal staan.

Jouw kwaliteiten

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring met HTML(5)/CSS(3), Javascript, Responsive development, mobile development Bootstrap, AngularJS en WordPress en libraries zoals AngulaJS, KnockoutJS en Backbone;
 • Kennis en ervaring met Objective-C, PhoneGap/Cordova is een pré;
 • Je bent gestructureerd, kan snel schakelen en onder tijdsdruk presteren;
 • Je bent gewend om zelfstandig aan een project te werken;
 • Je bent ondernemend en inventief bij technologische oplossingen.

En wij? Wij zorgen voor

 • Afwisselende en uitdagende projecten voor diverse klanten;
 • Een grote mate van verantwoordelijkheid en begeleiding vanuit FXmedia;
 • De mogelijkheid om mee te groeien in een snel groeiend bedrijf;
 • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling met o.a. opleidingsmogelijkheden;
 • Goede secundaire arbeidsomstandigheden, waaronder een pensioen en reiskostenvergoeding;
 • Een fijne werkomgeving in een informele sfeer en een jong team.

Interesse?

Ben jij de fulltime front-end developer die wij zoeken? Dan willen we je vragen om naast je CV en motivatiebrief voorbeelden mee te sturen van code die je hebt geschreven. Dit mag ook een GitHub/Bitbucket profiel zijn. Deze code zullen wij meewegen met het beoordelen van je sollicitatie; zorg er dus voor dat deze code representatief is voor de kwaliteit die jij normaliter gewend bent om te leveren. Solliciteren kan voor 30 september 2014 via werkenbij@fxmedia.nl ter attentie van Peter Zijlstra.

Stuur voor vragen of meer informatie een mail.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!