Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature front-end developer bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid (Hilversum)

  • Geplaatst op: 26-09-2014

Let op: deze vacature is al gevuld. Onze huidige vacatures zijn meer up-to-date.

Beeld en Geluid

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is op zoek naar een Front-end developer

  • Wil je werken in het kloppend hart van de Nederland televisie en radio (http://mediapark.nl/)?
  • Wil je werken in een bedrijf waar je met jouw code omroepen, onderzoekers en het algemene publiek rijkere toegang geeft tot Nederlands audiovisueel cultureel erfgoed?
  • Wil je werken in een cultuur die open source, samenwerking, vrijwilligerswerk en innovatie omarmt met behulp van de nieuwste web-, zoek- en media-technologieën?
  • Wil je werken in misschien wel een van de mooiste gebouwen ter wereld?

Heb jij op deze vragen 'ja' geantwoord? Lees dan verder...

Beeld en Geluid is op zoek naar een ervaren front-end developer die ideeën en ontwerpen om kan zetten naar goed geschreven HTML, CSS en Javascript. Je hebt grondige kennis van de eigenaardigheden van verschillende platforms en browsers en weet waarom, in Javascript, 0 gelijk is aan true. Je bent bereid om in een team samen te werken met onze toegewijde Java back-end ontwikkelaars om samen lichtgewicht, veelzijdige applicaties te maken. Misschien wil je af en toe ook de rol van Scrum master op je nemen. Je bent in staat om samen te werken met ontwerpers, om te zorgen dat je zoveel mogelijk waar voor je werk krijgt, misschien ontwerp je af en toe ook zelf.

Uiteraard heb je een mening over de vraag of puntkomma’s een vereiste zijn in Javascript (als het antwoord maar 'ja' is). Je hebt net als de rest een hekel aan vendor prefixes, maar gebruikt ze toch om kekke hardware-accelerated animaties te maken op mobiele apparaten. Je bent bekend met nieuwe frameworks en software libraries, misschien draag je er zelf ook aan bij. Maar je weet ook wanneer je een pragmatische keuze moet maken voor een stabiele technologie.

Natuurlijk moet er ook een ‘klik’ zijn. Daarom vertellen we graag hoe wij werken.

Wij zijn veelzijdig...

Onze backend is geschreven in Java (Spring) en we gebruiken onder andere Angular voor frontend onwikkeling. Onze zoekmachine wordt aangedreven door Elasticsearch en we gaan diep in op mappings en ​​instellingen. Onze front-end wordt geïmplementeerd met HTML, CSS en Javascript. Onze websites zijn gebaseerd op een modulaire toolkit die wordt ingezet in meerdere applicaties, inclusief onze nieuwe splinternieuwe online etalage, http://in.beeldengeluid.nl/. Wij geloven in het gebruik van "the best tool for the job", met een voorkeur voor het ontwikkelen op bestaande kennis en infrastructuur.

We werken samen...

Samenwerking is de kern van ons succes. We gebruiken GitHub voor al onze projecten en maken onze repos wanneer mogelijk publiek beschikbaar. Elke regel code wordt nagekeken door een teamlid in een pull request.

We zijn Agile en we leveren...

Onze samenwerking is gebaseerd op de Scrum methodiek, en onze stakeholders krijgen elke twee weken een demo van de laatste oplevering. We hebben beproefde werkmethodes maar we zijn nooit bang om nieuwe dingen uit te proberen.

Over secundaire arbeidsvoorwaarden...

Een royaal vakantiepakket (25 verlofdagen en 24 atv-dagen bij fulltime dienstverband), marktconform salaris, een restaurant dat een stuk beter is dan die van veel software bedrijven, vers gemalen koffie, museum op locatie met gratis toegang voor werknemers en hun gezinnen (http://www.beeldengeluid.nl/sneak-voorbeeld-ervaring), ons gebouw is de achtergrond van grote media-evenementen zoals bijvoorbeeld de Retro Game Experience en het Top 2000 café. (http://www.beeldengeluid.nl/dossier/4691/evenementen-Terugblik/).
Het pand bevindt zich op 3 minuten loopafstand naar het station.

Heb je interesse?

Neem dan contact met ons op! Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kan je contact opnemen met Bouke Huurnink. Heb je al besloten te soliciteren? Stuur dan een brief en CV naar de afdeling Personeel & Organisatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.