Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Javascript Developer bij RTL Nederland (Hilversum)

  • Geplaatst op: 04-09-2014

RTL Nederland

Functie

Realiseren van SPA’s en responsive applicaties in een omgeving met hoge bezoekersaantallen, op basis van grafische, interactie- en functionele ontwerpen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de laatste technologieën, zoals Angular, Sass, Grunt en Jasmin.

Profiel

  • HBO+ denkniveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring met JavaScript.
  • Grondige kennis van JavaScript design patterns en best practices.
  • Ervaring met frameworks als Angular, Ember en Knockout.
  • Grondige kennis van HTML5, CSS3 en ervaring met het bouwen van responsive applicaties.
  • Kennis van Git, OTAP en Atlassian tools is een pre.
  • Communicatief vaardig en stressbestendig.
  • Affiniteit met media.

Omschrijving afdeling

De afdeling Digital Productions bestaat uit een full-service front- en back-end team, systeembeheer en een servicedesk. Het front-end team waarvan je deel gaat uitmaken wordt gevormd door JavaScript-developers, graphic designers, een interactie-ontwerper en diverse freelancers. Digital Productions verzorgt zelf streaming en hosting van een van de grootste video on-demand platformen van Nederland en is mede daardoor ASMIX-partner.

Interesse

Interesse? Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met; Michael Kattenbeld, Hoofd Design & Front-end, michael.kattenbeld@rtl.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Only apply if you’re awesome!

http://www.rtl.nl/service/rtlnederland/werkenbijrtl/vacatures/detail.xml?id=237835