Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Web Developer bij N200 (Haarlem)

 • Geplaatst op: 02-09-2014

N200

Front-end Web Developer (M/V, 40 uur per week).

Over N200

N200 ontwikkelt en levert innovatieve softwareapplicaties voor beurzen en evenementen. De N200 producten zijn bedoeld om bezoekersinformatie te registreren en prospect informatie voor standhouders vast te leggen. Deze informatie wordt vervolgens als basis gebruikt om intelligente dashboards te genereren voor onze klanten. N200 ontwikkelt deze producten van A tot Z.

In 2014 maken ruim 1.000 evenementen en ruim 15.000 exposanten gebruik van N200-producten. We zijn Europees marktleider en ons klantenbestand bestaat uit organisaties zoals Jaarbeurs Utrecht, i2i Events Group, Amsterdam RAI, UBM Live, Clarion Events, Reed en Ahoy. In alles wat we doen hebben we twee essentiële uitgangspunten: denken en handelen vanuit het perspectief van de klant en innovatie. Wij zijn er voor hén! Meer info: http://www.N200.com.

Locatie

We hebben kantoren in Haarlem – Nederland en Watford – UK. Deze rol is hoofdzakelijk gebaseerd in het kantoor in het centrum van Haarlem, op loopafstand van het station.

Je functie

Je ontwikkelt diverse front-end toepassingen voor ons eventregistratie- en marketing platform N200 Visit. Het grootste gedeelte van onze producten wordt als web applicatie aangeboden. De komende tijd staat een keur aan interessante en innovatieve uitbreidingen op de planning, waaronder verdere integratie met Social Media en e-commerce. Als front end developer maak je deel uit van het development team dat bestaat uit diverse disciplines. Je bent een teamspeler die op een pro-actieve manier meedenkt met andere ontwikkelaars tijdens het ontwerp- en ontwikkeltraject en je bent specialist in toepassing van de nieuwe webstandaarden binnen N200. Je denkt daarbij graag na over usability. De code die je oplevert, voldoet aan de laatste webstandaarden en is cross-browser compatible. Kernwoorden voor deze functie zijn:

(X)HTML(5), CSS3, W3C, Responsive Design, Javascript/jQuery, Sencha Ext JS, ActionScript, Social Media, UI en usability.

Je bagage

 • Enthousiasme & Drive; de wil om een bijdrage te leveren aan software waar onze klanten van achterover slaan;
 • Nauwkeurig;
 • Opleiding of werkervaring op minimaal HBO niveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring met PHP5, Javascript, ActionScript en Subversion zijn een pre
 • Kennis van en ervaring met de Scrum methodiek;
 • Kennis van en ervaring met object georiënteerde software ontwikkeling;
 • Zorgvuldigheid, oog voor detail en gevoel voor design;
 • Je bent een teamspeler met goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

N200 is een jong, informeel en internationaal georiënteerd bedrijf met veel ruimte voor eigen. Het ontwikkelteam is gevestigd in een voormalige galerie aan het Spaarne in Haarlem. We ontwikkelen via de scrum methodiek, waardoor je inbreng in het proces groot is. Het werk is afwisselend en altijd op een prettige manier uitdagend. Deze veelzijdigheid houdt ook in dat je je moet ontwikkelen; je krijgt dan ook regelmatig de gelegenheid om trainingen en cursussen te volgen. De arbeidsvoorwaarden zijn prima.

Interesse?

Neem contact op met Michiel Bovée: career@n200.com of bel 023 - 5120 160.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.