Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Javascript held(in) bij info.nl (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 01-09-2014

info.nl

Wij zoeken een Javascript developer

Houd jij van een uitdaging? Gestructureerde scripts of complete apps bouwen, met een strakke deadline? Ben jij goed op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de front-end wereld? Komt goed uit, want Info.nl zoekt een ervaren front-end developer met kick-ass Javascript skills.

Wat ga je doen?

Bij Info.nl werk je in een dynamisch en multidisciplinair team met ontwerpers (UX) en back-end ontwikkelaars aan een compleet product. Ons front-end team wil zich continue ontwikkelen, optimaliseren en verbeteren. Dus jij levert nette en goed gedocumenteerde code op voor een soepele implementatie in een back-end omgeving. Als front-end developer ben je de spil in het project, zeker nu veel dynamiek en functionaliteit van de server naar de client verplaatst. Javascript/HTML/CSS vormt de basis, maar daarnaast kies jij je eigen focusgebied om je verder in te specialiseren en je kennis te delen met je team. Denk hierbij aan mobile development, continuous integration, responsive/adaptive design, serverside scripting (Java/JSP/PHP), CMS integratie (Magnolia, Wordpress), etc.

Jij

Hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt een passie voor Javascript, ruime kennis van HTML(5), CSS3, responsive design en browser (in)compatibiliteit. Jij houdt van vernieuwing, je hebt goede kennis van diverse front-end libraries en tools als RequireJS, MV* libraries en Grunt en schrijft vanzelfsprekend valide code. Kennis van compass/scss, accessiblity, java, xml/xslt en scrum methodiek zijn een pré.

Wij bieden

Naast een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals 30 vakantiedagen en een premievrij pensioen), bieden wij jou een zelfstandige en gevarieerde functie in hartje Amsterdam. Op 10 minuten lopen van Amsterdam CS zijn we gevestigd in een mooi pand op steenworp afstand van de gezellige Nieuwmarkt. Leuke collega’s, vrijmibo’s, hacking days, een kantine met een droomlunch en genoeg vrijheid voor een potje poolen of tafeltennis. Oja, mocht je muzikaal aangelegd zijn, dan kun je je lol nog op in de krochten van de kelder… (discretie van deze muzikale prestaties is niet gegarandeerd, zeker niet tijdens BBQ’s in de tuin)

Reageren?

Ben jij een vooruitstrevende front-end developer, en wil je werken in een hecht team in het hartje van Amsterdam? Stuur dan je CV met een begeleidende brief naar jobs@info.nl of solliciteer online. Je krijgt altijd binnen twee dagen reactie. Voor overige vragen kan je bellen of mailen naar Anja Molenaar of Dionne Helmer, tel. 020-5309100.