Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Senior Front-ender/Javascript developer bij Think Blink (Enschede)

  • Geplaatst op: 12-09-2014

Blink Interactive

Blink groeit! We zoeken een ervaren Front-ender/Javascript developer om het team te versterken. Wil je meegroeien?

We dagen je uit om te excelleren met je front-end skills. Wil je aan de slag voor merken als Philips, KLM, Canon en AOC? Kun jij gestructureerd een script schrijven? Ben je op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen op front-end gebied? Mooi! Reageer dan snel en dwing je positie af voor iemand je voor is.

Wat ga je doen?

Bij Blink Interactive werk in je in multidisciplinaire teams met de beste designers (UI & UX), front-enders en back-enders met skills. Je werkt samen aan uitdagende projecten voor AAA klanten. Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden op front-end gebied en je schrijft duurzame code.

Pak deze kans als je..

Minimaal 3 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare functie. Een passie hebt voor Javascript en een flinke dosis kennis van HTML(5), CSS3, responsive design en browser (in)compatibiliteit. Je wilt vernieuwen en je hebt goede kennis van diverse front-end libraries en tools als Angular, Backbone en/of Gulp. Vanzelfsprekend schrijf je valide code. Kennis van SASS/LESS, accessiblity en scrum methodiek zijn een pre.

Wij waarderen jouw werk

Naast een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou een zelfstandige en gevarieerde functie op een geweldige locatie op de Creatieve Campus (CeeCee) in Enschede. Toffe collega's, heerlijke (Blue Mountain) koffie, gezellige vrimibo's, elke dag een toplunch en genoeg vrijheid voor een potje tafelvoetbal, tafeltennis, dart, basketballen, Fifa of golf.

Reageer snel en stel je plek veilig.

Ben jij die professional die ons team versterkt? Stuur dan nu je CV met een begeleidende brief naar Margo Harberink. Voor vragen over de vacature kun je Tom Suter bellen op 053 - 4310705.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.