Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij CampusInc (Utrecht)

 • Geplaatst op: 20-10-2014

CampusInc

Word jij onze nieuwe held?

Wij van Csoftware zijn op zoek naar nieuwe innovators, helden op het gebied van front-end met een passie voor front-end development en voor ontwikkelen, programmeren, ontwerpen van software voor talent management.

Ben jij diegene die ons jonge enthousiaste en innovatieve team komt versterken? Je werkt dan samen met onze andere programmeurs aan onze high-end innovatie. Wil je meer dan de hele dag achter een beeldscherm zitten? Dat komt goed uit want je wordt ook betrokken bij de innovatie en draagt actief bij in brainstormsessies, presentaties en gebruikerstesten. Jouw werkplek is nu nog in het Dutch Innovation Factory in Zoetermeer maar verplaatst zich in het voorjaar naar Utrecht.

Csoftware

Csoftware is een innovatie op het gebied van talent management en brengt met haar software een nieuw kijk op talent management. Wij gaan Nederland veroveren met onze software en de wijze waarop wij de met de software de keten integreren in het bedrijfsproces en daarvoor kunnen wij niet zonder jou. Wij zijn begonnen als een klein studententeam en zullen uitgroeien tot een onderneming van formaat maar met een informele sfeer met ruimte voor eigen initiatief en vrijheid in een jong en dynamisch team.

Plek in de organisatie

Je valt operationeel onder het hoofd technologie en legt daar dan ook verantwoording aan af.

Functieomschrijving en verantwoordelijkheid

Bij alle platformen waarvoor je werkt ligt de focus op beleving, gebruik en voor onze talent software op (online) presentatie. Jij zorgt dat de wensen en behoeften van de gebruikers van de platforms en onze klanten centraal staan, zodat zij een ultieme ervaring krijgen. Je vertaalt ontwerp naar werkende front-end. Jouw kennis van front- end development en passie voor CSS en JavaScript zijn van groot belang om onze gebruikers nu en in de toekomst optimaal te bedienen.

Onze platformen draaien en software verkoopt niet zonder een kloppende beleving en het is voor jou als front-end developer een peulenschil om dit efficiënt in onze platformen en/of applicaties te integreren. Een platform is wat jou betreft pas geslaagd als deze fraai en toegankelijk is. Vind je dat de bovenstaande omschrijving van jou op toepassing is? Dan ben jij misschien wel de front-end Programmeur waar wij naar zoeken.

Profiel

Wij verwachten van jou:

 • Creatief, perfectionistisch en idealistisch
 • Minimaal HBO- opgeleide programmeur met 3 jaar werkervaring (of gelijkwaardig denkniveau) met liefde voor CSS en JavaScript
 • Deskundige op het gebied van PHP / MySQL / HTML(5) / JavaScript
 • Engelse taal vaardig
 • Kennis van webdevelopment en design
 • Enthousiaste, zelfstandige en getalenteeerde collega met enorm probleemoplossend vermogen
 • Team speler met verantwoordelijkheidsgevoel
 • Servicegericht, communicatief en stressbestendig
 • Uitgebreide werkervaring is vereist
 • Kennis van innovatie en software ontwikkeling is een pré

Aanbod

Wat we jou kunnen bieden:

 • Een fulltime dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling
 • marktconform vergoeding met bijbehorende voorwaarden
 • Leuk en afwisselend werk in een innovatief, jong en dynamisch bedrijf
 • Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel, daarom werken we met de nieuwste technologieën en ontwikkelen we ook een app
 • Ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen
 • Apple equipment

Bonus

Hiermee heb jij een streepje voor:

 • Relevante werkervaring bij een e-commerce of internetbureau
 • Zeer bedreven in het werken en getalenteerd in ontwikkelen van schaalbare oplossingen om klanten in beweging te krijgen
 • Bekend met Agile of SCRUM werkmethoden
 • Ervaring met of kennis van Mobile, Tablet, Bootstrap, Meteor, Single Page Apps, iPhone, iPad, Git en Cloud Computing.

Solliciteren?

Ben je geinteresseerd in deze uitdagende functie? We zien je sociale profiel door middel van een door jou opgesteld foto- en filmboek met portfolio en motivatie graag tegemoet. Het schrijven van een sollitatiebrief zien wij niet als de toekomst, dus doe geen moeite, die lezen wij niet. Mail alles naar: Nathan Bliemert via nathan@campusinc.nl onder vermelding van 'Developer programmeur front-end talent'.

Acquisitie naar aanleiding van deze stageplek stellen wij op prijs! Verras ons met jouw talenten op het gebied van programmeren of interaction design! Wij horen van je!