Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Emolife (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 13-10-2014

Emolife

Emolife

Sinds haar oprichting in 2006 haalde Emolife een kleine twee miljoen donateurs binnen voor tientallen NGO’s. Met event fundraising werd al bijna dertig miljoen euro gerealiseerd. Emolife levert conversie, tastbare resultaten en kwaliteit. Als leidende fundraisingorganisatie wil Emolife innovatief zijn en het laat dat op alle vlakken zien. Nieuwe technieken in direct dialogue, community-ontwikkeling en event fundraising krijgen een kans. Emolife heeft grotere kantoren in Amsterdam, Haarlem, Brussel, Antwerpen en Hamburg. In Nederland zijn er 48 kleinere vestigingen voor Field-activiteiten. Er zijn meer dan 180 vaste medewerkers en bijna tweeduizend wervers actief.

Functieomschrijving

Emolife is voor ons kantoor in Amsterdam (het uber-hippe NDSM-plein) op zoek naar een front-end developer om diverse websites te bouwen en de grafische ontwerper en developers te ondersteunen. Wij vragen van de nieuwe collega de skills om in teamverband kwalitatief hoogstaande websites te bouwen. Daartoe implementeer je zelfstandig het ontwerp in het huisgemaakte CMS, 100% cross-browser + mobile friendly. De technieken zijn SASS, jQuery en PHP. Jij overbrugt conceptontwikkeling/vormgeving en techniek. Van belang vinden wij dat je een stevige neus hebt voor usability en zoekmachine-optimalisatie.

Don’t worry, je salaris is marktconform, met de gebruikelijke, gewoon goede arbeidsvoorwaarden. Je komt in een bedrijf met relatief jonge werknemers en een fijne, uitdagende werkomgeving. Je komt voor zinvol werk, je leert een hoop en je hebt nog eens lol ook.

We zijn zeer benieuwd naar je aanstaande portfolio, neem nu contact op! (Of kijk eerst trouwens even of je profiel matcht)

Profiel

Voor deze functie is het volgende nodig en/of gewenst:

  • HBO-opleiding
  • Getraind in HTML, CSS, JavaScript en PHP
  • Ervaren met SASS, jQuery en liefst ook Git oid

Wij bieden

  • Een tijdelijke functie, wel met de nadrukkelijke intentie om deze te verlengen als het aan alle kanten klikt
  • Een parttime functie, in overleg lengte en breedte te bepalen
  • De mogelijkheid om je spectaculair te ontwikkelen in een dynamische omgeving
  • Een hartstikke leuke en inspirerende werkplek op ons kantoor aan de NDSM-Plein in Amsterdam

Ben je geïnteresseerd en heb je enkele jaren ervaring? Reageer dan voor 25 oktober 2014 naar Tamsin Campbell tamsincampbell@emolife.nl. Voor meer informatie kun je je mogelijke toekomstig collega cq online marketeer Tom Koedooder bellen op 088 3665433.

ps: onze nieuwe website is nog niet af, wij wachten op jou...