Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end UI/UX Developer bij Mijnwebwinkel (Oss)

 • Geplaatst op: 21-10-2014

Mijnwebwinkel

Bezorg jij onze klanten de WOW-factor?

Als Front-end UI/UX Developer breng jij het gebruiksgemak van het Mijnwebwinkel platform naar ongekende hoogten. Dit doe je samen met jouw collega front-enders en in nauwe samenwerking met onze backend developers.

Jij zit op de plek waar techniek en content samen komen. Je zorgt dat nieuwe functies optimaal door onze gebruikers worden begrepen en benut. Je houdt van innovaties en werken in de dynamische wereld van E-commerce spreekt je aan.

Wie wij zijn

Mijnwebwinkel is één van de grootste aanbieders van webwinkel systemen in Nederland. We zijn een snelgroeiend bedrijf, getrokken door een jong en enthousiast team van 18 medewerkers.

Voor onze klanten, meer dan 30.000 webwinkeliers die het platform dagelijks gebruiken, vormt het webwinkel systeem het centrum van hun bezigheden. Wij proberen hen niet alleen te voorzien van een sterk product, maar ook te ondersteunen met een uitstekende service. Ofwel: de WOW-factor!

Plezier in het werk staat daarbij centraal. De informele sfeer en manier waarop iedereen wordt betrokken bij het bedrijf is de stuwende kracht achter onze organisatie.

Wie wij hopen dat jij bent

Passie en creativiteit staan voorop. Wij willen een solide, top-notch platform en jouw inbreng is daarbij meer dan gewenst. Jij laat je niet tegenhouden door technische beperkingen of traditionele methoden. Out-of-the-box denken? Je ziet de box niet eens.

Je denkt altijd vanuit de gebruiker en kunt je uitstekend in hen verplaatsen. Jouw briljante ideeën kun je helder uitleggen en gemakkelijk visueel maken. Natuurlijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste front-end technieken en mogelijkheden. Ambitie wordt gewaardeerd, er is meer dan genoeg ruimte voor opleiding en groeimogelijkheden.

Van onze nieuwe, front-end developer vragen we verder:

 • HBO werk- en denkniveau met 3 jaar+ ervaring als Front-end developer
 • Uitgebreide kennis van CSS, HTML, Javascript en JQuery
 • Om te kunnen levelen met de back-enders is enige kennis van PHP een sterke pré
 • Cross-device en cross-browser mindset
 • Uitgebreide kennis van en ervaring met UX/UI design
 • Je kunt prima zelfstandig werken, maar beschikt ook over teambesef

Wat wij jou bieden

Bovenal een fijne en vertrouwde werkomgeving met leuke, open-minded collega’s. Ons werkhuis is een sfeervol pand met eigen parkeergelegenheid in het centrum van Oss, vlakbij het centraal station. Verder bieden we je:

 • Natuurlijk een uitstekend salaris
 • Goede begeleiding en veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling
 • Een prettige, ruime werkplek
 • Alle faciliteiten om jou je thuis te laten voelen, zoals een altijd gevulde koelkast, espressomachine en een voetbaltafel voor het vrijdagmiddagvermaak

You like what you see?

Hopelijk beschik jij dan over de mindset en skills die wij zoeken! Stuur ons jouw sollicitatie via werken@mijnwebwinkel.nl. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om te bellen naar: 0412-668011 en vraag naar Alex.