Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature ervaren front-end developer bij eFocus (Utrecht en Eindhoven)

  • Geplaatst op: 20-11-2014

eFocus

Hou jij wel van een creatieve uitdaging? Dan ben jij misschien de Front-end specialist die we zoeken!

Jij hebt gevoel voor webdesign, interactie en usability en weet als geen ander de brug te slaan tussen creatie en techniek.

Wat ga je doen als Ervaren front-end developer?

Jij bent de specialist op jouw vakgebied. Daarom kun jij aan de ene kant onze visueel- en interactieontwerpers perfect adviseren als het gaat om de technische haalbaarheid van hun creatieve ideeën. Met jouw creatieve inzicht denk je tegelijkertijd met hen mee om slimme keuzes te maken. Aan de andere kant ben jij binnen het development-team verantwoordelijke voor het integer implementeren van de juiste look&feel en bewaak je de grafische stijl en optimale usability.

Je bouwt je code zodanig op dat jouw scripts en CSS goed overeind blijven in grotere frameworks en bestand zijn tegen een constant evoluerende webomgeving. Deadlines en last-minute wensen schrikken jou absoluut niet af.

Wat vragen wij van je als Ervaren front-end developer?

Een afgeronde HBO of WO opleiding is een pré, maar meerdere jaren relevante werkervaring vinden wij veel belangrijker, gezien de snelheid van ontwikkelingen binnen het vakgebied. Werkervaring bij een dedicated webbureau is tevens een absolute pré. Wij vragen je om zoveel mogelijk recent en relevant werk te tonen bij een sollicitatie, bij voorkeur direct online, daar draait het tenslotte om.

Bij eFocus zijn alle medewerkers echte teamplayers, we pakken projecten op als team en blijven ook verantwoordelijk als team. Dat betekent dat je soms een stapje buiten je comfortzone moet zetten omwille van het project als geheel.

We noemen nog wat termen die jou zouden moeten aanspreken of op zijn minst een belletje laten rinkelen: Agile projectaanpak (Scrum), SASS/LESS, JavaScript API’s, GIT/SVN, responsive layout, mobile first, CMS, jQuery, OTAP, progressive enhancement. Een eigen visie op ontwikkelingen binnen het vakgebied wordt zeer gewaardeerd. Nederlands? Dat spreek je vloeiend. Daarnaast is de Engelse taal je ook niet vreemd. Communiceren in het Engels, zowel mondeling als schriftelijk, gaat jou goed af.

Bij eFocus geloven we in een geïntegreerde samenwerking met onze opdrachtgevers. Meestal doen we dat bij ons op kantoor, maar ook bij de klant of op één van de andere vestigingen. Dit betekent dat je als medewerker van eFocus vaak op je eigen locatie werkt, maar af en toe ook op een andere plek. Dit vraag flexibiliteit en biedt je de mogelijkheid om je netwerk uit te bereiden.

Wat krijg je daarvoor terug?

Jouw prestaties bepalen jouw carrière en daarbij ook jouw salarisontwikkeling. Naast arbeidsvoorwaarden, die gewoon moeten kloppen, bieden we je groeiperspectief.

In overleg met je leidinggevende is veel mogelijk om jezelf te ontwikkelen. Je wordt intern begeleid terwijl je werkt aan uitdagende opdrachten.  Deelname aan een cursus bij onze interne Academy of het volgen van een gericht studieplan is ook mogelijk. Hier geef je zelf invulling aan!

Bij ons krijg je de mogelijkheid om parttime te werken en mag je jouw werktijden bovendien flexibel indelen.

Er is altijd tijd voor gezelligheid tussen de bezigheden door. Gezamenlijk de week downloaden doen we elke vrijdagmiddag in onze eigen bar. Ook kun je voor allerlei activiteiten terecht bij onze actieve personeelsvereniging.

Benieuwd naar ons team? Lees hier meer over onze collega’s.

Kijk hier voor een volledig overzicht van onze arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Stuur dan je cv met een korte motivatie naar info@werkenbijefocusgroep.nl of solliciteer via onze website. Heb je nog vragen? Stel ze via het zelfde mailadres of bel naar 088-6480000.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld